1000 TL'ye kablolu mouse önerisi

Bize nasıl yansıyor?

Hocam ben oyunda açının çok hızlı hareket etmesinden hoşlanmıyorum. O yüzden düşük hassasiyete getiriyorum. Yani kullandığım bir tuş.

Yani oyun oynarken vs bir anda başka yere bakacak olduğunda veya aniden başka yere nişan alacak olduğunda hızlıca fareyi döndürürsün o anlarda takılma hatta algılama gibi sorunlara bile yol açar.

Kablosunun sökülüp takılıyor olması soket sağlamlığı açısından bir problem teşkil etmez umarım. Zamanla gevşeme falan yapar mı ki?

Açıkçası bu sefer beyaz bir fare almak istiyordum, Glorious I-O-D kablolu modellerinden birini tercih etsem sizce hata mı yapmış olurum. @Bellamy @Tommy Wiseau
Kabloyu neden sökeceksin?

Alınabilir ama parlak modellerinden alma. Plastiği kalitesiz diyorlar.

@go ask alice sen neye karar veridin hocam, aklında bir şeyler oluştu mu? ben de fare alacağım senin gibi.
Ben SteelSeries Prime+ için yakınım ama dediğim gibi DPI tuşu altta olması bir sorun.

Yani oyun oynarken vs bir anda başka yere bakacak olduğunda veya aniden başka yere nişan alacak olduğunda hızlıca fareyi döndürürsün o anlarda takılma hatta algılama gibi sorunlara bile yol açar.
Anladım hocam teşekkürler.

@Tommy Wiseau kabloyu sökeceğimden değil, soket tutuşu nasıl bilmediğim için soruyorum zamanla hareket kaynaklı gevşeme olur mu diye sordum belki bağlantı kopmaları yaşarsam diye...

Glorious un beyaz mouse larına düşüyorum gereksizce, bilmiyorum ikna olmaya ihtiyacım var. Büyük ihtimalle Prime+ alacağım ben de.
Gerçi düz Prime almak daha mantıklı dpi ekranı umrumda değil, zaten cızırtı yapıyormuş, ama düz Prime daha pahalı nedense...

@go ask alice valla ben kullandığım tüm fareler için yazılım kullanmayı tercih ettim. Tek bir ayar yetiyor bana.

Bu fare modellerini e-sporculara sorarak yapıyorlarmış. Onlar genelde tek bir ayar kullanıyor sanıyorum, ki yanlışlıkla oyun esnasında değişmesin diye alta koyuyorlarmış.

@Tommy Wiseau kabloyu sökeceğimden değil, soket tutuşu nasıl bilmediğim için soruyorum zamanla hareket kaynaklı gevşeme olur mu diye sordum belki bağlantı kopmaları yaşarsam diye...

Glorious un beyaz mouse larına düşüyorum gereksizce, bilmiyorum ikna olmaya ihtiyacım var. Büyük ihtimalle Prime+ alacağım ben de.
Gerçi düz Prime almak daha mantıklı dpi ekranı umrumda değil, zaten cızırtı yapıyormuş, ama düz Prime daha pahalı nedense...

@go ask alice valla ben kullandığım tüm fareler için yazılım kullanmayı tercih ettim. Tek bir ayar yetiyor bana.

Bu fare modellerini e-sporculara sorarak yapıyorlarmış. Onlar genelde tek bir ayar kullanıyor sanıyorum, ki yanlışlıkla oyun esnasında değişmesin diye alta koyuyorlarmış.
Soket yeri çok sağlam bir kere kablo takıldığı zaman çıkarması bile çok zor. Glorious alınabilir, Prime şekil olarak herkese uymayabilir. Glorious Model O gibi ambidextrous mouselar her ele uyar.

Beyaz mouse (Glorious Model O) için Steelseries Prime modelinden vazgeçilir mi peki bu da son sorum olsun?

Açıkçası doğrudan Model O yu seçemememin tek sebebi birinde 20M tık diğerinde 100M tık switch detayı var :/

@Tommy Wiseau

Beyaz mouse (Glorious Model O) için Steelseries Prime modelinden vazgeçilir mi peki bu da son sorum olsun?

Açıkçası doğrudan Model O yu seçemememin tek sebebi birinde 20M tık diğerinde 100M tık switch detayı var :/

@Tommy Wiseau
Model o wirelless kulanmış biri olarak söylüyorum rahatlık ve konfor olarak 10 numara ama 1 yılda bozuldu ve içi toz doldu firmada kod verdi değişim yapmadı eyer öyle uzun ömürlü değilde iyi hissettiren ve daha simetrik istiyorsan model o harika ama sağlam ve rahat ayrıca kalite olarak model o daha düşük kalmayacak bir fare istiyorsan kesinlikle steelseries prime önerisim 2 yıldır kulanıyorum tek sorunu tekerlek o da normal her farede bir yerden sonra nedense bozuluyor . Nedeni tozdan olabilir yada biz 3 kardeşiz o yüzden fare zorlanıyor olabilir bilmem.

Beyaz mouse (Glorious Model O) için SteelSeries Prime modelinden vazgeçilir mi peki bu da son sorum olsun?

@Tommy Wiseau
20M Omron fena değil. Optik kadar dayanıklı değildir ama Omron sektör standardı ve iyi bir markadır. Sensör olarak Prime daha iyi ama fark hissedeceğini düşünmüyorum. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi toz ve kir temizliği yapmak sıkıntı biraz. Ben senin yerinde olsam Prime'ın şeklini iyice inceler elime uygun olup olmadığına bakar öyle karar veririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı