1000 TL'ye kablolu mouse önerisi

Yer
Mother Adana
Daha fazla  
7 yıl Gigabyte M2 Aorus kullandım. Sadece Souls-like ve RPG oynuyorum. SteelSeries ve Razer'ın bu bütçelerdeki mouselarını çok beğendim ama hep sorunluymuş. Önerilerinizi beklerim. Benim düşündüklerim:

Glorious Model O
Endorfy GEM
ASUS Tuf Gaming M3 gen II
ASUS Rog Strix Impact III

Son düzenleme:
Yaklaşık 2.5 yıldır kullandığım Steelseries Prime+ tavsiye ederim.

Glorious Model O da güzeldir. Gerisini önermem.
Bunada bakabilirsiniz.

Bende 900-1000 tl civarı mouse bakınırken Glorious Model D ve O modelleri dikkati mi çekmişti. Bu modelleri kullanan var mı? Switch kalitesi ve ömrü benim için önemli!

Lenovo fare ile deneyimim olmuştu. Legion M300s modelini yaklaşık 2 sene kullandım. Ergonomisi güzel ama 1 sene sonra tekerlek kaydırma sorunu ile karşılaştım.

Son düzenleme:
Bu Steelseries Prime+ aşırı övüyorlar, özelliklerine de baktığımda fiyatının çok üzerinde. Gerçekten güzel bir model gibi duruyor. Acaba öyle mi?

Bu SteelSeries Prime+ aşırı övüyorlar, özelliklerine de baktığımda fiyatının çok üzerinde. Gerçekten güzel bir model gibi duruyor. Acaba öyle mi?

Evet rahatlıklla alabilirsin.

Yaklaşık 2.5 yıldır kullandığım Steelseries Prime+ tavsiye ederim.
En çok SteelSeries Prime+ önerilmiş. Sadece DPI tuşunun altta olması düşündürücü ama yine de alma ihtimalim yüksek.

Bakacağım hocam. Siyahı güzel görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…