- Makaleler
- 2
Kötü, attıklarımızın yanında asla alınmaz.
Kötü, attıklarımızın yanında asla alınmaz.
Zaten cashback dedim ya dostum?
Gaming genden İyzico ile %10 indirim aldım geçen günlerde monitör almıştım İyzico hesabına geliyor direk.
Sizin lafinizda sorun yok hocam. Ben eklemek istedim direk okuyunca o fiyattan gelecegini sananlar gormustum forumda.
Tamam iste once ürün parasi elinde olmasi lazim.
Ben de almayı düşünüyorum b94. Outemu switchler hakkında olumsuz yorum çok. Gerçekten o kadar dayanıksız mı?%60 yeterliyse üstteki kampanyalarla ace60 pro alınabilir.
Kampanyalarla uğraşmak istemiyorsan yada daha büyük bir şey istiyorsan k500.
Kuzenime klavye alıcazda önerilerinizi bekliyoruz fiyat başlıkta yazıyor ama bir tık üstü de olabilir sorun değil ve Gamepower Rampage gibi markalar olmasın.
Ben de almayı düşünüyorum b94. Outemu switchler hakkında olumsuz yorum çok. Gerçekten o kadar dayanıksız mı?
Benim de alacağım bu var tabii üstüne az daha koyman gerek REDRAGON K630-RGB BLUE SWITCH KABLOLU MEKANİK GAMİNG Q KLAVYE SİYAH - Fiyatı, Yorumları
önerin?Hiç gerek yok hocam bence, illa tam boy istemiyorsan.
Almanı tavsiye etmem, Outemu o da.
@eness0331Parolapara + İyzico ile 600 TL cashback alacaksın, 1400 TL'ye geliyor. MCHOSE Ace 60 Pro %60 Hall Effect Ice Blue Manyetik Switch RGB Hotswap Siyah Mekanik Gaming Klavye (MC-Ace60-9)
inceleme videosu var mı youtube da
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.