1000 TL'ye kadar klavye önerisi

Lacinnnn

Hectopat
Kulaklığım SteelSeries Arctis 3. Mouse Razer Mamba Elite. Başlıkta yazdığı gibi bir klavye arıyorum, nedenleriyle öneriye açığım, yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ederim. Bilek desteği olmalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kadar para verip Cherry MX switch harici klavye almanızı önermem.

FPS oyunları için atlama noktası olmayan switchler alınmalı (Red, Speed) önerim Cooler Master MK750 olur.

MOBA ve yazı için kullanıcıksanız atlama noktası olan switchler daha iyi olur (Blue, Brown) önerim Asus ROG Claymore Brown olur.

Kulaklığım SteelSeries Arctis 3. Mouse Razer Mamba Elite. Başlıkta yazdığı gibi bir klavye arıyorum, nedenleriyle öneriye açığım, yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ederim. Bilek desteği olmalı.
Sizin için en iyi seçenek Razer Blackwidow Elite olacaktır itopyada indirimde 893tl şuan link: Razer Blackwidow Elite RGB Mekanik TR Oyuncu Klavyesi | ITOPYA benim sizin kadar bütçem olsa o klaveyeyi alacaktım fakat o kadar bütçem olmadığı için Razer Cynosa Chroma Rgb aldım benim farem de Razer Mamba Elite. Yukarda farenizin razer mamba elite olduğunu söylemişsiniz klavye ve fareyi razer synapse 3 ile aynı anda kontrol edebilir aynı rgbleri verebilirsiniz ayrıca Razer Blackwidow Elite'in Green Switchleri sizi sonuna kadar tatmin edecektir. Tasarımı çok şık ve ayrıca yanında gelen bilek desteği de çok rahat bu klavyeyi almanız sizin için en uygun seçenek olacaktır.

Tabiki Corsair K serisi çok kaliteli fakat Razerdan neden uzak dur dediğinizi anlamadım ? Razer da aynı derece kaliteli ve ben tasarımlarını daha hoş buluyorum. Bence indirimlerde alınabilecek markalardan biridir Razer

Kaliteli olduğunu düşünmüyorum. Kullanan bir arkadaşım var ve 2.senesinden itibaren çift (yada 4-5 kere) basma sorunu yaşadığını söyledi. Kendi switch'ini üretmeye çalışan her markada bu tarz sorunlar baş gösterir.

Kaliteli olduğunu düşünmüyorum. Kullanan bir arkadaşım var ve 2.senesinden itibaren çift (yada 4-5 kere) basma sorunu yaşadığını söyledi. Kendi switch'ini üretmeye çalışan her markada bu tarz sorunlar baş gösterir.
Bende Razer Cynosa Chroma aldım kullandıkça izlenimlerimi size aktarırım Benim arkadaşımda Razer Blackwidow Chroma kullanıyor çok memnun kaldığını söylüyor. Benim düşüncem Corsair ve Razer klavye konusunda ileri seviye markalar

Bende Razer Cynosa Chroma aldım kullandıkça izlenimlerimi size aktarırım Benim arkadaşımda Razer Blackwidow Chroma kullanıyor çok memnun kaldığını söylüyor. Benim düşüncem Corsair ve Razer klavye konusunda ileri seviye markalar
"Razer Blackwidow Chroma double typing" aratırsanız Corsair'a oranla baya sonuçla karşılacaksınız.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı