1000 TL'ye kadar kulaklık önerisi

koray3245

Centipat
Katılım
16 Mayıs 2023
Mesajlar
15
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Elimde Rampage RM-K60 drop Plus kulaklık var ve sıkıntılı çalışıyor. 1000 TL'ye kadar önerilere açığım. USB'li olursa daha iyi olur laptop için.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
blacksharkv2 x alma aga bende var 3 4 saat sonra boynum ağrıyor boyle ilk takınca rahat gibi hissediyosun ama ağrıtıyor normalde baş ağrıtır dimi boyun ağrıtıyor bu ses şiddetide seni tatmin etmez çok yüksek değil
 
Blacksharkv2 X alma aga bende var 3 4 saat sonra boynum ağrıyor boyle ilk takınca rahat gibi hissediyosun ama ağrıtıyor normalde baş ağrıtır değil mi boyun ağrıtıyor bu ses şiddetide seni tatmin etmez çok yüksek değil.

Ses şiddetinin çok yüksek olmamasının nedeni muhtemelen ses kartsız olmasından. Boyunun ağrıma sesebi ise senden muhtemelen yani daha hafif kulaklık tercih etmen gerekiyor. İlk defa boynu ağrıyan seni gördüm öyle söyleyeyim.
 
@EfoWars Razer BlackShark V2 X alınır mı?
Bu konuda Aora'nın 9.yanıtına bak oda aynı şey olduğunu söylemiş bana da saçma geliyordu geçen incelerken fark ettim bende de aynı sıkıntı var boyun ağrıtması garip bir terim biliyorum ama öyle oluyor harbiden.

Hocam işte ağırlıktandır. Nova 1 gibi plastikten yapım hafif kulaklıklar senin için çok daha iyi olur. Plastikleri de kaliteli sonuçta.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı