HP ile aradaki fiyat farkına göre sizce hangisini almalıyım.Outemu ama kronik olmayan modeli. Yay sesi mevcut. 1tane LED'i söndü bende.
HP ile aradaki fiyat farkına göre sizce hangisini almalıyım.Outemu ama kronik olmayan modeli. Yay sesi mevcut. 1tane LED'i söndü bende.
HP ile aradaki fiyat farkına göre sizce hangisini almalıyım.
Tamamdır teşekkür ederim iyi sosyaller.Tabii ki HP Omen encoder, daha iyi bir ürün.
@Furkan Borak hatanızı fark edip özür dilemek bu kadar zor olmamalı hocam. K552'nin neresini beğenmediniz? Bende kusursuz değilim fakat hatamı ölesiye savunmuyorum. Hatam için özür diliyorum ve düzeltiyorum.
Hatanı düzeltip özür dilediğiniz için teşekkürler. Özür dilemeyi böyle bileceksiniz. Sadece 2-3 mesajda bu marka kötü diye insanları markadan vazgeçirip insanların ekmeğiyle oynuyorsunuz. Gamepower çok fazla satılıyor. Tamam 4 4'lük değil. Ama gerçekten bazı ürünleri çok kaliteli ve bende size zaten onları alın diyorum. Hata değil bu. Artı olarak sadece fikrinizi beğenmediğim için beğenmedi attım. İyi forurmlar.
Ürün yellow Switch, onu bilerek alın. Gerçi her konuda Red'lerden daha iyi fakat bilmekte fayda var. Bu bütçede alabileceğiniz en iyi ürün.
K552 Türkçe klavye şart ise alınabilir. Onun dışı DK61e kat kat daha iyi bir ürün.
Sesli bir Switch istemiyorum, sarı Switch'i ilk defa duydum nasıldır aydınlatabilir misiniz? YouTube'da izlerkende anlamıyorum blue daha önce kullandığım için nasıl birşley olduğunu biliyorum.
Türkçe şart değil, farkları nedir? Neden kat kat daha iyidir?
Renkler üzerinden isimlendirilmiş en kaliteli switch türü diyebiliriz, Baby Kangaroo tarzı kısmen özel switchleri saymazsak. Red'lerin seriliğini, Blue'ların hissiyatını kendine has tok bir ses ile birleştirir.Sesli bir Switch istemiyorum, sarı Switch'i ilk defa duydum nasıldır aydınlatabilir misiniz? YouTube'da izlerkende anlamıyorum blue daha önce kullandığım için nasıl bir şey olduğunu biliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.