1000 TL'ye kadar Red Switch klavye önerisi

Bütçe
1000
Ürün ne kadar çok satılırsa hatalı ürün sayısı o kadar artar. 3-4 tane sorun ile almasın mı adam? Kullandım 2 yıl ve sorunsuzdu. Çok kaliteli. Kulaklığı da aynı şekilde. Ülkecek ön yargıları kırarsak gelişeceğimizi düşünüyorum.

3-4 tane sorun mu? Gamepower Ogre RGB Basmayan Tuşlar Nasıl Düzeltilir? Çözüm: Gamepower Ogre RGB Outemu Red Switch basmama sorunu çözümü Gamepower Ogre tuş basmıyor Gamepower Ogre RGB'de basmayan tuşlar için değişim yapılır mı? Gamepower Ogre Rainbow Shift tuşu basmıyor Gamepower Ogre bozuk tuş düzeltme Gamepower Ogre'de üst sayı tuşlarının bazıları basmıyor Gamepower Ogre W tuşu tutukluk yapıyor Gamepower Ogre Şikayetleri - Şikayetvar daha ister iseniz atabilirim. Kendim Gamepower kullandım pişman oldum. Acemilik yaparak zamanında geympowır Medusa aldım. Şu an Razer BlackShark V2 geçtim çağ atladım. Kablo dolanması mı dersin aşırı derecede, mikrofon bozulması, dip ses sorunu,7.1 kötü, ses kartı aşırı ısınıyor.

Gamepower onermeyi birakin artik,kalitesiz firma.
Bende alınmaması tarafındayım ama 1-1.5 ay önce 400 tl ye resmen sıfır saber rgb aldım :) Kalitesiz olsa bile alınmayacak değildi 400tl ye. Acaba ne kadar gidecek :) Güzel mi derseniz tabii güzel sorun yaşatmadı şu ana kadar. Kullandığım ürünleri hor kullanmam. Ne kadar gidecek yoksa hemen bozulacak mı onu da görmüş oluruz. Yani çokta üzülmem 400tl ne de olsa.

Ülkecek ön yargıları kırarsak gelişeceğimizi düşünüyorum.
Ülkecek araştırmayı öğrenirsek gelişeceğimizi düşünüyorum. Klavyenin teknik özellikleri hakkında bilginiz olduğunu sanmıyorum şahsen. Forumlara biraz bakınarak Outemu switchlerin ne şekilde nam saldığını görebilirsiniz.

Bende alınmaması tarafındayım ama 1-1.5 ay önce 400 TL'ye resmen sıfır saber RGB aldım :) kalitesiz olsa bile alınmayacak değildi 400TL'ye. Acaba ne kadar gidecek :) güzel mi derseniz tabii güzel sorun yaşatmadı şu ana kadar. Kullandığım ürünleri hor kullanmam. Ne kadar gidecek yoksa hemen bozulacak mı onu da görmüş oluruz. Yani çok da üzülmem 400TL ne de olsa.

Çok ucuz ise alınabilir problem yok. Ama gidip Gamepower Ogre RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe 1260TL vermem bu klavyeye. Hele o bütçede HP Omen encoder var iken.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı