Furkan Borak
Hectopat
Ogre rgb red switch. Kullandım. Çok kaliteli.
Ogre RGB red Switch. Kullandım. Çok kaliteli.
Gamepower onermeyi birakin artik,kalitesiz firma.Ogre rgb red switch. Kullandım. Çok kaliteli.
Ürün ne kadar çok satılırsa hatalı ürün sayısı o kadar artar. 3-4 tane sorun ile almasın mı adam? Kullandım 2 yıl ve sorunsuzdu. Çok kaliteli. Kulaklığı da aynı şekilde. Ülkecek ön yargıları kırarsak gelişeceğimizi düşünüyorum.Çözüm: Gamepower Ogre RGB kronik tuş tutukluğu Gamepower Ogre RGB kronik sorunlu mu? Gamepower Ogre kronik sorunlu mu? Gamepower Ogre RGB yazılımı klavyemi algılamıyor Gamepower Ogre kendi kendine yazıyor Çözüm: Gamepower Ogre RGB Outemu Red Switch basmama sorunu çözümü Gamepower Ogre RGB yazılım sorunu GamePower Ogre RGB Shift Tuşu Sorunu Gamepower Ogre W tuşu düzgün çalışmıyor ve dahası.
Ürün ne kadar çok satılırsa hatalı ürün sayısı o kadar artar. 3-4 tane sorun ile almasın mı adam? Kullandım 2 yıl ve sorunsuzdu. Çok kaliteli. Kulaklığı da aynı şekilde. Ülkecek ön yargıları kırarsak gelişeceğimizi düşünüyorum.
Bende alınmaması tarafındayım ama 1-1.5 ay önce 400 tl ye resmen sıfır saber rgb aldımGamepower onermeyi birakin artik,kalitesiz firma.
Ülkecek araştırmayı öğrenirsek gelişeceğimizi düşünüyorum. Klavyenin teknik özellikleri hakkında bilginiz olduğunu sanmıyorum şahsen. Forumlara biraz bakınarak Outemu switchlerin ne şekilde nam saldığını görebilirsiniz.Ülkecek ön yargıları kırarsak gelişeceğimizi düşünüyorum.
Bende alınmaması tarafındayım ama 1-1.5 ay önce 400 TL'ye resmen sıfır saber RGB aldımkalitesiz olsa bile alınmayacak değildi 400TL'ye. Acaba ne kadar gidecek
güzel mi derseniz tabii güzel sorun yaşatmadı şu ana kadar. Kullandığım ürünleri hor kullanmam. Ne kadar gidecek yoksa hemen bozulacak mı onu da görmüş oluruz. Yani çok da üzülmem 400TL ne de olsa.
Hocam k552 hangi switch kullanıyor. Arkadaşıma hediye alacağım da. Duruma göre dediğiniz omen i de alabilirim.Çok ucuz ise alınabilir problem yok. Ama gidip Gamepower Ogre RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe 1260TL vermem bu klavyeye. Hele o bütçede HP Omen encoder var iken.
Hocam K552 hangi Switch kullanıyor. Arkadaşıma hediye alacağım da.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.