Ben ThermalTake G33 Commander'da sökmedim. İyi ki de sökmemişim dedim. Eğer sökseydim işlemci biraz daha serin çalışırdı illaki 360mm takacağımdan ama kasanın içi ısınıyor bu sefer.
Ben ThermalTake G33 Commander'da sökmedim. İyi ki de sökmemişim dedim. Eğer sökseydim işlemci biraz daha serin çalışırdı illaki 360mm takacağımdan ama kasanın içi ısınıyor bu sefer.
Bir de 2x200 söktüğünde çöp oluyor, başka yere de takamıyorsun. Ve 2x200, 3x120 ve 3x140'a göre daha iyi ve daha sessiz. O yüzden ben kesinlikle ödün vermezdim.
Kasa boyutlarından da öte RAM boyutlarına bakılmalı. LF2 240 kasama çok rahat sığar ama XPG D30 RAM'ler yüksek profil olduğundan PF240 ile aralarında tırnak kadar boşluk var.
R5 3600 ve PF240 kombinasyonum var. Gayet de sessiz ve soğuk. Ekstradan 2 fan takıyorsunuz ne kadar sessizlik bekliyorsunuz ki? BIOS üzerinden doğru sıcaklıkta doğru fan hızını ayarlarsanız sessizce kullanabilirsiniz. Ayrıca Arctic Liquid Freezer II 240mm'de bakabilirsiniz.
Anlıyorum ama 3600 ile kullanan baska kullanıcılar fan ve pompa sesinden muzdaripler radyatörü ön tarafa takma konusunda sesin azalacagini soylemisler 42 db falan ses var
En ucuz Corsair Hydro H100X CW-9060040-WW 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Hydro H100X CW-9060040-WW 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.009,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Arkadaşlar merhaba, sıvı soğutma almak istiyorum. SilverStone PF240 ARGB iyi midir ya da başka bu fiyata önerdiğiniz ürün var mı? AMD'nin stck fan kullanıyorum. Sıvı soğutma takınca seste azalma ve ısıda düşüş olur mu? PC sistem: Anakart: Gigabyte B450M S2H AMD B450 DDR4 M.2 mATX. İşlemci: AMD...
www.technopat.net
Burda h100 ü zoomflow 240 ile karıştırmış ses farkı cok derece farkı az gibi
Kasa boyutlarından da öte RAM boyutlarına bakılmalı. LF2 240 kasama çok rahat sığar ama XPG D30 RAM'ler yüksek profil olduğundan PF240 ile aralarında tırnak kadar boşluk var.