1000 TL'ye kadar TWS kulaklık önerisi

Ltf19

Kilopat
Katılım
10 Kasım 2015
Mesajlar
258
Çözümler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Radyoloji Teknikeri
Öncelikle önceki kulaklığımdan bahsetmek, beğendiğim ve beğenmediğim yönlerinden bahsetmek istiyorum.

Haylou T15 kullanıyordum kulaklıkların her ikisini de kaybettim. Kutunun ve kulaklıkların şarjından çok memnundum kutunun şarjı 1 ay kulaklıkların şarjı 7-8 saat dayanıyordu yaklaşık olarak mikrofon kalitesi de tatmin ediyordu ama ses konusunda pek memnun değildim tabii ki fiyatına göre iyi ama ben pek beğenmemiştim.

Kablolu olarak JBL T110 kullanıyordum onu da kaybettim. Sesinden memnundum.

Öncelikle kulaklık şarjının en azından 6 saat civarında dayanmalı. Kutu o kadar önemli değil ama kutunun şarjı da uzun giderse iyi olur. Mikrofon kalitesi iyi olmalı. Ses iyi olmalı müzik dinlemeyi seviyorum. Aktif gürültü önleme olursa iyi olur. Gecikme düşük olursa gene iyi olur.

Yapacağınız önerileriniz illaki 1000 TL bandında zorunda değil eğer 500-600 TL civarında "bu da 900 TL'lik kulaklıklara kafa tutar" dediğiniz kulaklıklar olursa onları da düşünebilirim. Bütçemi fazla yükseltemeyebilirim taksitle almayı düşünüyorum.
 
Son düzenleme:
Buds 2 kullanıyorum, memnunum. Basslar az gelebilir, normal gerçi bu kulakiçi Bluetooth'lularda. Konfor açısından mükemmel. Şarjı gayet yeterli.
Şarjı kaç saat gidiyor? Kulaklık ve kutu ayrı ayrı.

-

Edifier TWS1 Pro ve Edifier TWS NB2 Pro bu iki kulaklığın incelemelerini izledim fena değiller gibi şarj sürelerini baya beğendim. Bunlar hakkında sizin yorumlarınız ne?
 
Son düzenleme:
Buds 2 gibi kendini gerçekten her anlamda kanıtlamış bir kulaklık varken başka kulaklıklara bakmak akıl kârı değil, özellikle bu bütçede.
 
Tavsiyeleriniz için hepinize teşekkür ederim. Bütçeyi düşürme kararı aldım. Bundan dolayı izlediğim videolar ve okuduğum yorumlar sonucunda Edifier X3S almaya karar verdim. Deneyimlerimi yine forumdan paylaşacağım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı