1000 TL'ye klavye önerisi

@enes584458 Yapay zeka kaynakları baz alarak yapıyor bu yorumları ayrıca attığın SS’de membrane model daha hızlı bozulur diyor okuman yazman yok mu senin? Anan-baban gibi savunduğun marka da Çin menşeili haberin olsun. Sadece Türkiye pazarına girdiler.
Ben zaten membran klavye daha hızlı bozulur dedim.

Yok canım siz de o kadar alttan almayın markayı. Bir üstü NVIDIA falan kalacak. En kaliteli teknoloji markasıymış. Neyin teknolojisi?

Yapay zekayla klavye karşılaştırması mı yapılır … 😔
Yapay zeka herkesten zeki hocam.

Havit en kaliteli teknolojik markalarından birisidir hocam sizin gösterdiğiniz ne olduğu bilinmeyen Çinli markaya göre daha zor bozulur.

Eki Görüntüle 2614208şimdi yalan mı söylüyorum😂. Yapay zeka bile membran klavye diyor.

Yapay zekanın dediği her şeye inancaksak çok işimiz var daha.

Havit'in ürünleri tank gibi hocam. Hiçbiri kolay bozulmaz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1764604420180.png

Emin misin?

Havit'in ürünleri tank gibi hocam. Hiçbiri kolay bozulmaz.

Ürünleri tank gibi falan değil. Hayal aleminden çıkın. Ben size yapay zeka kullanmayın diyorum siz bana hala Havit diyorsunuz. Ks sessiz demiş, blue switch ürün öneriyorsunuz. Membrane kolay bozulur, attığım tank diyorsunuz ama sorun yaşanlar ortada. Üstüne attığınız üründe hotswap bile yok, bir sorun oluşsa tüm klavye yanacak. Bilmiyorsanız lütfen öneri yapmayın.

Ürünleri tank gibi falan değil. Hayal aleminden çıkın. Ben size yapay zeka kullanmayın diyorum siz bana hala Havit diyorsunuz. Ks sessiz demiş, blue switch ürün öneriyorsunuz. Membrane kolay bozulur, attığım tank diyorsunuz ama sorun yaşanlar ortada. Üstüne attığınız üründe hotswap bile yok, bir sorun oluşsa tüm klavye yanacak. Bilmiyorsanız lütfen öneri yapmayın.
Havit bazenleri yapabilir ama Razer asla yapmaz mümkün değil hocam dünyada tanınmış marka bu fiyatına göre iyi ürün. Amazon.com.tr

En azından iddialaşmayın. Her konuda bilgi vermek şart değil, sadece okuyarak da tonlarca şey öğrenilebiliyor.

Havit bazen yapabilir ama Razer asla yapmaz mümkün değil hocam dünyada tanınmış marka bu fiyatına göre iyi ürün Amazon.com.tr

Ben sizle daha önce bu konu hakkında konuşmuştum zaten. Altımda yazıyor kullandığım Razer ürünleri. 5 para etmeyen bir marka.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı