1000 TL'ye kulak üstü kulaklık önerisi

Katılım
17 Temmuz 2016
Mesajlar
135
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Günde 10 saat üstü müzik dinleyeceğim. Oyun oynuyorum ancak BİM'den aldığım 75 TL kulaklıkla da ses kasabiliyorum bir raddeye kadar, rekabetçi oynamadığım için fazlasında bir gözüm yok. Mikrofon önemsiz, yani açıkçası iyi mikrofonu olursa kullanırım lakin normalde telefonumu bilgisayara bağlayarak kullanmayı yeğliyorum ve gündelik sohbet için kullandığımdan gayet iyi oluyor. Bütçeyi kulaklığın kalitesine göre 500TL kadar esnetebilirim ama ne kadar ucuz olursa o kadar iyi. Ayrıca çok hızlı satın alacağım kulaklığı dolar fırlamadan, indirim bekleme gibi bir durumum yok yani.
 
Güzel tavsiye ederim ama saatlerce müzik dinlemek biraz yorucu olabilir sonuçta oyun odaklı bir ürün.

Ayrıca ASUS ve SteelSeries kulaklıklara'da bir göz atmanızı tavsiye ederim.
Tam model önerir misiniz? SteelSeries'i biraz biliyorum ama tuzlu gelmedi değil, şunu da görünce biraz BlackShark'tan yana kaldım. Elimde altı senelik bir Deathadder var, orta tuşu bozuk, o yüzden iyi paket olur diye düşünmüştüm.
 
Tam model önerir misiniz? SteelSeries'i biraz biliyorum ama tuzlu gelmedi değil, şunu da görünce biraz BlackShark'tan yana kaldım. Elimde altı senelik bir DeathAdder var, orta tuşu bozuk, o yüzden iyi paket olur diye düşünmüştüm.

Güzel set'miş mantıklı alabilirsin. Bende DeathAdder V2 Mini kullanıyorum oldukça iyi memnunum.

Tam model olarak SteelSeries Arctis Prime ve ASUS ROG STRIX GO önerebilirim.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı