1000 TL'ye kulaklık tavsiyesi

Kulaklık, uzun süre boyunca kullanılacak bir şey olduğundan dolayı bence alınmışken tam alınmalı. Haftada 15 dakika kullanıp kenara atacağınız bir şey değil sonuçta. Kullanırken sürekli memnun kalmalısınız ve rahat olmalı.

Deneyimi yeterli olabilir fakat daha iyisi varken bence ona yönelmelisiniz.

Bu arada G PRO X için eksi yön olarak şunları sayabilirim:
  • Bilgisayar için olan kablosu biraz dolaşıyor. Rahatsız edecek kadar değil yine de.
  • Müzik performansı, Sennheiser HD 25 kadar değil fakat oyun kulaklığı açısından kesinlikle en iyilerinden. Tabii bu, her oyun kulaklığı için geçerli. Müzik konusunda en iyi değiller.
  • USB ile kullanılırken kulaklığın kablosundan sesi %80 üzerine ayarlandığında ses gelmezken cızırdıyor. %80 olarak tutulmalı, yoksa biraz rahatsız edici. Ses gelirken %100 yapabilirsiniz. Windows üzerindeki ayarında bir sorun yok. Bana özel olduğunu sanmıyorum çünkü internette birkaç kişide daha gördüm.
7.1 kulaklık özelliği cidden kullanışlı. Her şeyin yerini net olarak duyabiliyorsunuz. Film ve oyun sırasında hiçbir sorun yaşamazsınız. Benim gibi, baslı müzikler dinliyorsanız ufak bir EQ ayarı yapmanız gerekebilir.

Artı yön olarak:
  • Çok rahat.
  • Çok kaliteli malzeme yapısına sahip.
  • Yazılımı cidden güzel tasarlanmış.
  • 7.1 özelliği cidden iyi düzeyde.
  • Stereo olarak da cidden iyi düzeyde.
  • Müzik performansı üzmüyor ama en iyi de değil.
G Pro X'i hangi siteden satın aldınız acaba?

Logitech PRO X 7.1 USB Oyuncu Kulaklığı (qp.com.tr) en ucuz burada şu an
Cloud Alpha s i araştırdığımda ses kalitesinin iyi olduğunu ancak white noise problemi olduğunu öğrendim isteyen bakabilir.
Şu an g Pro X ile Arctis 7 arasında çok fena kaldım :D.

Kredi kartına vadesiz taksit olmaması çok kötü. Bir de böyle sitelerden bir daha bir şey almam İtopya İncehesap gibi. Adamlar ürünü kargolamıyor 20 günde ve ürün hasarlı gelirse 1-2 ay uğraştırıyorlar. O yüzden MediaMarkt, Vatan, Amazon gibi kaliteli hizmet veren sitelerden alacağım hem de faizsiz taksit yapiyorlar. Dün gece MediaMarkt'ten yedek fare aldım. Bugün kargolanmış.

Kredi kartına vadesiz taksit olmaması çok kötü. Bir de böyle sitelerden bir daha bir şey almam İtopya İncehesap gibi. Adamlar ürünü kargolamıyor 20 günde ve ürün hasarlı gelirse 1-2 ay uğraştırıyorlar. O yüzden MediaMarkt, Vatan, Amazon gibi kaliteli hizmet veren sitelerden alacağım hem de faizsiz taksit yapiyorlar. Dün gece MediaMarkt'ten yedek fare aldım. Bugün kargolanmış.

Vallaha araştırdıkça hep aklım başka yerlere kayıyor ya :D şimdi Reddit'e baktım g Pro X'te ses seviyesi çok düşükmüş şu an MH752'ye kaydı aklım galiba onun stoğa gelmesini bekleyeceğim.

MH 752 MH 600 serisinden önce bir seri yenileri çıkmışken eski kulaklıkların stokları yenilemezler diye düşünüyorum. Black Friday'da satılıyordu oda bitti galiba son stoklardı.
Ek olarak Cloud 2 eskidi zaten Cloud Alpha S daha iyi bir kulaklık eski modeline göre. Sesi çok daha dengeli.

MH 752 MH 600 serisinden önce bir seri yenileri çıkmışken eski kulaklıkların stokları yenilemezler diye düşünüyorum. Black Friday'da satılıyordu oda bitti galiba son stoklardı.
Ek olarak Cloud 2 eskidi zaten Cloud Alpha S daha iyi bir kulaklık eski modeline göre. Sesi çok daha dengeli.

MH 650 siparişi verdim indirimli. Daha gelmedi. İade edip para ekleyip Cloud Alpha S veya G Pro X mi alsam diyorum. Çok fark var mıdır?

MH 650 siparişi verdim indirimli. Daha gelmedi. İade edip para ekleyip Cloud Alpha S veya G Pro X mi alsam diyorum. Çok fark var mıdır?
İkiside çok yakın kulaklıklar. Konfor olarak Cloud Alpha S daha iyi gözüküyor. Mikrofon konusunda G PRO X daha iyi. Ses kalitesi bu fiyat aralığında birbirine çok yakındır ancak G PRO X daha nötr ve biraz tizli bir kulaklıktır. Bas seviyorsan senlik değil veya yazılımla çözersin. Ses seviyesi düşük bulanlar varmış o konuda bir şey diyemeyeceğim ama ikisi arasından ben şahsen Logitech'e şans verirdim bas istiyorsan Cloud Alpha S seçebilirsin veya Razer modellerine bakabilirsin bas yoğun modeller çıkarıyorlar hep. Kraken Ultimate veya Blackshark gibi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı