Kulaklık, uzun süre boyunca kullanılacak bir şey olduğundan dolayı bence alınmışken tam alınmalı. Haftada 15 dakika kullanıp kenara atacağınız bir şey değil sonuçta. Kullanırken sürekli memnun kalmalısınız ve rahat olmalı.
Deneyimi yeterli olabilir fakat daha iyisi varken bence ona yönelmelisiniz.
Bu arada G PRO X için eksi yön olarak şunları sayabilirim:
- Bilgisayar için olan kablosu biraz dolaşıyor. Rahatsız edecek kadar değil yine de.
- Müzik performansı, Sennheiser HD 25 kadar değil fakat oyun kulaklığı açısından kesinlikle en iyilerinden. Tabii bu, her oyun kulaklığı için geçerli. Müzik konusunda en iyi değiller.
- USB ile kullanılırken kulaklığın kablosundan sesi %80 üzerine ayarlandığında ses gelmezken cızırdıyor. %80 olarak tutulmalı, yoksa biraz rahatsız edici. Ses gelirken %100 yapabilirsiniz. Windows üzerindeki ayarında bir sorun yok. Bana özel olduğunu sanmıyorum çünkü internette birkaç kişide daha gördüm.
7.1 kulaklık özelliği cidden kullanışlı. Her şeyin yerini net olarak duyabiliyorsunuz. Film ve oyun sırasında hiçbir sorun yaşamazsınız. Benim gibi, baslı müzikler dinliyorsanız ufak bir EQ ayarı yapmanız gerekebilir.
Artı yön olarak:
- Çok rahat.
- Çok kaliteli malzeme yapısına sahip.
- Yazılımı cidden güzel tasarlanmış.
- 7.1 özelliği cidden iyi düzeyde.
- Stereo olarak da cidden iyi düzeyde.
- Müzik performansı üzmüyor ama en iyi de değil.