1000 TL'ye laptop klavyesi gibi klavye önerisi

Bütçe
1000

Huseyin.Harun

Centipat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Öncelikle selamünaleyküm. Ben laptop klavyesi gibi gaming klavye arıyorum. Şu klavyeye baktım ama pek beğenmedim: Cougar Vantar AX. Nedeni tuşların üzerindeki garip desenler yüzünden. Önceki klavyem Lenovo GK301 memnunum ama evde 2 tane PC olunca mecbur biradere vermek zorunda kaldım. Ekran klavyesi ile yazıyorum :) 1-2 tane klavye buldum birisi bu: HP 4CF02AA Pavilion 600 USB Kablosuz Q Klavye Fiyatı, Yorumları - Trendyol. Bir diğeri ise bu: https://www.hepsiburada.com/philips...atmali-gaming-oyuncu-klavyesi-pm-HB000011BCR8. Bunlardan hariç başka önerebileceğiniz güzel F/P ürünü varsa yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle selamünaleyküm. Ben laptop klavyesi gibi gaming klavye arıyorum. Şu klavyeye baktım ama pek beğenmedim: Cougar Vantar AX. Nedeni tuşların üzerindeki garip desenler yüzünden. Önceki klavyem Lenovo GK301 memnunum ama evde 2 tane PC olunca mecbur biradere vermek zorunda kaldım. Ekran klavyesi ile yazıyorum :) 1-2 tane klavye buldum birisi bu: HP 4CF02AA Pavilion 600 USB Kablosuz Q Klavye Fiyatı, Yorumları - Trendyol. Bir diğeri ise bu: https://www.hepsiburada.com/philips...atmali-gaming-oyuncu-klavyesi-pm-HB000011BCR8. Bunlardan hariç başka önerebileceğiniz güzel F/P ürünü varsa yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.
Cougar modelindekiler desen değil hocam saydam tuş onlar o yüzden tuşun altındaki switchler görünüyor.

Cougar modelindekiler desen değil hocam saydam tuş onlar o yüzden tuşun altındaki switchler görünüyor.
inceleme videolarını izledim de pek hoşuma gitmedi açıkası ama başka bir modeline bakıyorum'da ikisinden birisini almam lazım ama kararsız kaldım sizce hangisini almalıyım HP olanı mı yoksa cougar'ın bu versiyonu'nu mu Cougar VANTAR CGR-WXNMB-VAN Usb Kablolu Gaming Q Klavye Fiyatları ve Özellikleri

Vantar AX model içinize sinmediyse normal Vantar modeline de göz atabilirsiniz, onun dışında belirttiğiniz HP klavye de gayet kaliteli bir üründür.
bir şey sorucam reis oldu ki bozuldu nereye yollucaz garantiye :D distribütör'ü var mı Türkiye de

bir şey sorucam reis oldu ki bozuldu nereye yollucaz garantiye :D distribütör'ü var mı Türkiye de
İnternetten araştırdığım zaman bir tane site buldum fakat, klavye gibi çevre birimleriyle ilgileniyorlar mı bilmiyorum.

İnternetten araştırdığım zaman bir tane site buldum fakat, klavye gibi çevre birimleriyle ilgileniyorlar mı bilmiyorum.

Sanmıyorum reis burası distribütör'ü bile değildir 30Dk'dır sitenin içerisinde evire çevire Cougar klavyesi aradım Cougar markası haric her Klavye'yi gördüm :D Cougar markasına ait bulabildiğim tek şey PSU'ları :D sanırım eski klavye'mi tekrardan sipariş edeceğim gibi çünkü satıcı yorumlarına filan bakıyorumda oyun oynanmaz takılıyor arada filan demişler öyle yani kısaca yine de her şey için teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı