1000 TL'ye Logitech G300s alternatifi kablosuz mouse önerisi

Bütçe
1000

AFIK

Centipat
Katılım
5 Aralık 2022
Mesajlar
21
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam.
Bu zamana kadar ilk Gaming mouse olarak G300 almıştım (altı kırmızı olan) daha sonra bozuldukça G300s almaya başladım. Fakat artık kablosuz bir fareye geçmek istiyorum ve sürekli artan kurla beraber tekrar tekrar mouse almak beni ve sinirlerimi yıprattı. Bu yüzden kablosuz ve G300s gibi bir mouse önerisine ihtiyacım var. Bütçem 1000TL civarında çok fazla esnetme payım yok ama eğer süper bir fark olacaksa düşünebilirim. Araştırdığım kadarıyla şu iki fareyi buldum fakat fiyatından ötürü SteelSeries'e daha çok yakınım. Açıkçası mouse sensörü vs. özelliklerinden çok anlamıyorum ve G300s bence ömrü ve kablosu haricinde fazlasıyla yeterli bir mouse bunu düşünerek karşılaştırırsanız çok sevinirim.

Steelseries Rival 3 Wireless Mouse

1689068430223.png


Razer DeathAdder V2 X Hyperspeed

1689068462817.png


Ayrıca Razer'ın Pro versiyonu da var fiyat farkına değer mi? Şimdiden yardımlarınız ve fikirleriniz için teşekkür ederim.
 
SteelSeries'in kablosuz performansı çok kötü kesinlikle tavsiye etmiyorum uzak dur ayrıca Rival 3 de kronik sorunlu bir mouse o yüzden Razer almanı tavsiye ederim.
 
Kronik sorunu nedir tam olarak bir de performans kötülüğü kopuyor mu yoksa daha çok lag gibi mi? @Revistern

Çift tıklama sorunu oluyor Rival 3'lerde performans kötülüğü demek istediğim de eğer rekabetçi oyunları üst düzeyde oynuyorsan hissedebileceğin bir lag var ama diğer türlü çok fark edeceğin bir lag değil.
 
Çift tıklama sorunu oluyor Rival 3'lerde performans kötülüğü demek istediğim de eğer rekabetçi oyunları üst düzeyde oynuyorsan hissedebileceğin bir lag var ama diğer türlü çok fark edeceğin bir lag değil.
Anladım çok teşekkür ederim. Biraz daha para koyup pil ile uğraşmamak için razer deathadder v2 pro wireless aldım.Pişman etmez umarım.
 
Anladım çok teşekkür ederim. Biraz daha para koyup pil ile uğraşmamak için Razer DeathAdder V2 Pro Wireless aldım. Pişman etmez umarım.

Razer hakkında pek bir bilgim yok deneyip göreceksin umarım pişman olmazsın güle güle kullan.
 

Geri
Yukarı