1000 TL'ye mekanik klavye önerisi

Bütçe
1000 TL
Yaptığınız karşılaştırma pek doğru değil bence bir tkl biri full size ama bana sorarsanız cooler master
 
Aynı zamanda monsterda daha çok özellik var ve daha ucuz örnek olarak ses tekerleği multi medya tuşları gibi
Bildiğim kadarıyla Oetumu Red Switch kullanılıyor. Açıkçası pek anlamam, fakat araştırdığım kadarıyla söyleyebilirim ki Oetumu Switchler diğer Switch markalarına göre epey geride kalıyormuş. Üstte atmış olduğum linkteki CK530 V2 isimli klavye TKL bir klavye olup TTC Red Switch kullanıyormuş. Bu Switch'i de Cherry MX ile karşılaştıran incelemeler gördüm yani yakın hissiyat ve kalitede olduğu söyleniyor. Logitech G512 ise GX Brown Switch kullanmış. Çok bilmiyorum açıkçası o yüzden sizi de yanlış yönlendirmek istemem. Ancak internetten okuduğum kadarıyla, Logitech G512 klavyesini GX Brown Switchlerle kullanan arkadaşlar memnunmuş.
Yaptığınız karşılaştırma pek doğru değil bence bir tkl biri full size ama bana sorarsanız cooler master
TKL olup olmaması çok önemli değil. Aslında TKL klavye olması daha iyi fakat büyük bir dert değil.
 
Önceki mesajlardada belirttiğim gibi biraz daha uygun fiyatlı bir klavye arıyotum %60 boyutlu klavyelere dışında hepsine okeyim
 
Önceki mesajlardada belirttiğim gibi biraz daha uygun fiyatlı bir klavye arıyotum %60 boyutlu klavyelere dışında hepsine okeyim
Haddime değil ancak sizin yerinizde olsam Monster klavyeye 500 TL vereceğime biraz daha koyar CM CK530'a 610 TL verirdim.

MSI Vigor GK50 Low Profile TR RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
Bir de göz atmak isterseniz 580 TL'ye bu var, Kailh Low Profile Switchleri kullanılmış. İncelemelerini izlemiştim, genel olarak memnun kalmışlar. Ben tasarımını pek beğenmemiştim.
---
An itibariyle hepsinde indirim sonlanmış bir sonraki indirimde fiyatlar aşağı yukarı böyle olacaktır.
 
Son düzenleme:
Öneriler için sağ olun peki ya Gamepower ogre nasıldır red switch almayı planlıyorum. Ayrıca bazıları için önemli olmasada ben ışıklandırmaya önem veriyorum. Gamepower ogre için ışık şiddetine düşük diyorlar bu konu hakkında bir bilginiz varmı acaba?
 
Gamepower alma. Bütçem 400 civarlarındayken Red Switch mekanik klavye bakıyordum, birçok sorunu var Gamepower'ın klavyelerinin. Monster klavyeyi kullanıyorum, onun da bazı sorunları var.
- WASD basmaması
- Yazılım tutarsızlıkları
Ancak kesinlikle öneririm çünkü piyasaya yeni sürüldü, sürekli geliştiriliyor. Beni Monster'dan arayıp bir sorunum olup olmadığı bile soruldu, ben de gönderdim garantiye. Dönünce rehber çekerim.
 
Öneriler için sağ olun peki ya Gamepower Ogre nasıldır Red Switch almayı planlıyorum. Ayrıca bazıları için önemli olmasa da ben ışıklandırmaya önem veriyorum. Gamepower Ogre için ışık şiddetine düşük diyorlar bu konu hakkında bir bilginiz var mı acaba?

Gamepower Ogre sorunlu klavye tuş basmama sorunu var.
 
Bilek desteği şart değil ve mavi dışında bütün Switch'ler olur. En iyisi bu derseniz diye 1000TL yazdım.
Tam boy.



TKL.

%60 isterseniz

Kemove Snowfox 61 Aldim acayip iyi memnunum :)
Destekleriniz için teşekkürler monster pusat k3 pro almaya karar verdim sağ olun
sakin alma deli gibi yay sesi var
 

Geri
Yukarı