1000 TL'ye mekanik klavye önerisi

Bütçe
1000

localModuled

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık olarak 1000 TL civarı bütçem var daha da çıkabilirim ama bu civarlarda olsa daha iyidir. Mekanik klavye, orta boyda bir klavye olması güzel olur. Red, Blue, Green, brown Switch fark etmez. Türkçe desteği olursa sevinirim.

Bu arada:
SteelSeries Arctis 7+ kablosuz kulaklık ve Razer DeathAdder V2 mouse aldım. Bunlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Öneriniz varsa ürünleri iptal edebilirim.

Son düzenleme:
Klavye olarak bunları önerebilirim, almış olduğunuz diğer ekipmanlar ise gayet güzel. Özellikle fare tercihiniz iyi olmuş, içindeki sensör Razer firmasının kendi yapmış olduğu sensörü içermekte.

Klavye olarak bunları önerebilirim, almış olduğunuz diğer ekipmanlar ise gayet güzel. Özellikle fare tercihiniz iyi olmuş, içindeki sensör Razer firmasının kendi yapmış olduğu sensörü içermekte.

Merhaba, doğru kulaklık ve mouse aldığım için mutluyum. Cooler Master CK550 V2 isimli klavye gayet şık ve kullanışlı duruyor. Başka öneriniz var mıdır? Öneriniz yoksa Cooler Master CK550 v2'yi düşünebilirim. Bu arada XPG Summoner model klavye hakkında ne düşünüyorsunuz?

Merhaba, doğru kulaklık ve mouse aldığım için mutluyum. Cooler Master CK550 V2 isimli klavye gayet şık ve kullanışlı duruyor. Başka öneriniz var mıdır? Öneriniz yoksa Cooler Master CK550 v2'yi düşünebilirim. Bu arada XPG Summoner model klavye hakkında ne düşünüyorsunuz?
Önermiş olduğunuz ürün de gayet güzel bir ürün, fakat ben 1.000TL'yi aşmamayı göz önünde bulunduraraktan sizlere bu ürünleri önerdim. Eğer XPG Summoner ürününü alacak kadar bütçeyi de arttırabilirseniz, bu klavyeyi alabilirsiniz.

Aslında 1,000 TL'ye buldum gibi. Bu arada 1000 TL üstü öneriniz varsa çekinmeden söyleyebilirsiniz. Xpg Summoner Mx Blue Rgb Oyuncu Klavyesi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Bunu görmemiştim, alacaksanız bunu alabilirsiniz.
1000TL üstü olarak önerebileceğim klavyeler şunlar;

Bunu görmemiştim, alacaksanız bunu alabilirsiniz.
1000TL üstü olarak önerebileceğim klavyeler şunlar;

Çok teşekkür ederim.

CK550 V2 gayet şık duran bir ürün ama kullandıkları TTC Switch'ler pek kaliteli sayılmaz. Forumda alan birkaç kişide gördüğüm kadarıyla sorunlar oluşmuş ve garantiye vermişler. Eğer konuları bulabilirsem sizinle de paylaşacağım. Alabilirseniz XPG Summoner gayet güzel modeldir. Ben de ortalama 2 aydır 1000TL'lik klavyelere bakıyordum ancak ASUS TUF Gaming K3 güzel indirime girince alayım dedim. Logitech GX Brown modeli de güzeldir, öneririm.

Model CK530 V2 modeliymiş. Bildiğim kadarıyla aynı Switchleri kullanıyorlar. Yine de karar sizin :)

Son düzenleme:
CK550 V2 gayet şık duran bir ürün ama kullandıkları ttc Switch'ler pek kaliteli sayılmaz. Forumda alan birkaç kişide gördüğüm kadarıyla sorunlar oluşmuş ve garantiye vermişler. Eğer konuları bulabilirsem sizinle de paylaşacağım. Alabilirseniz XPG Summoner gayet güzel modeldir. Ben de ortalama 2 aydır 1000TL'lik klavyelere bakıyordum ancak ASUS TUF Gaming K3 güzel indirime girince alayım dedim. Logitech gx brown modeli de güzeldir, öneririm.

XPG Summoner'in Switch'lerinin kaliteli olduğunu duyduktan sonra satın aldım 5 dakika önce. ASUS TUF Gaming K3 de gayet güzel bir klavyeymiş bu arada. Şimdiden size de hayırlı olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı