1000 TL'ye mini klavye önerisi

Bütçe
1000 TL

Tooju

Centipat
Daha fazla  
Merhaba mini mekanik klavye red veya brown Switch'li almak istiyorum. 1000 TL'ye en iyi mini mekanik klavye önerir misiniz?

Bütçenin biraz esnemesi mümkünse:

O kadar vermene gerek yok, Gamepower Warlock iş görür.

Gk61, mizar MZ60 gibi ürünlere bakabilirsiniz.
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-mekanik-klavye-brown-switch-1068067501/detay Bu alınır mı?

Warlock mu? Overlord mu?

Ben geçen hafta kendi şehrimden elden aldım araştırırken bu ürünü de görmüştüm satıcısını iyice araştırıp iletişime geçip alabilirsiniz hocam. Güvenlik bandının açılmış olması sorun teşkil etmez öncelikle onu söyleyeyim çoğu kişi kontrol etmek için açıp geri koyuyor. Ben elden aldığım için kontrol ettim almadan önce ama seni bilemem. Eğer mümkünse kendi şehrinden bak varsa oradan al kontrol ederek.

"Konyalıların şakası" diye adlandırıyorum.

Ben geçen hafta kendi şehrimden elden aldım araştırırken bu ürünü de görmüştüm satıcısını iyice araştırıp iletişime geçip alabilirsiniz hocam. Güvenlik bandının açılmış olması sorun teşkil etmez öncelikle onu söyleyeyim çoğu kişi kontrol etmek için açıp geri koyuyor. Ben elden aldığım için kontrol ettim almadan önce ama seni bilemem. Eğer mümkünse kendi şehrinden bak varsa oradan al kontrol ederek.

Tamamdır hocam. Görmeden alınmaz.

Bunu öneririm. %12 indirim ve yeni kullanıcı indirimi vs. ile 1060 TL'lere kadar düşüyor. Alacaksanız Türkiye Direkt Postayı seçmeyi unutmayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı