https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-mekanik-klavye-brown-switch-1068067501/detay Bu alınır mı?Gk61, mizar MZ60 gibi ürünlere bakabilirsiniz.
O kadar vermene gerek yok, Gamepower Warlock iş görür.
Gamepower Warlock Compact Mavi Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi
En Uygun Fiyatlarla www.Gamemar.com ziyaret ediniz. Hızlı AlıÅveriÅ, Aynı Gün Ãcretsiz Kargo, Havale, EFT, Kredi Kartı Geçerlidir. Gamepower Ogre Rainbow Switch Mekanik Klavye, Gamepower Saber Switch Oyuncu Mekanik Klavye, Gamepower Calypso Klavye, Gamepower Mirana Oyuncu Klavyesi...www.gamemar.com
Warlock mu? Overlord mu?
"Konyalıların şakası" diye adlandırıyorum.O kadar vermene gerek yok, Gamepower Warlock iş görür.
Gamepower Warlock Compact Mavi Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi
En Uygun Fiyatlarla www.Gamemar.com ziyaret ediniz. Hızlı AlıÅveriÅ, Aynı Gün Ãcretsiz Kargo, Havale, EFT, Kredi Kartı Geçerlidir. Gamepower Ogre Rainbow Switch Mekanik Klavye, Gamepower Saber Switch Oyuncu Mekanik Klavye, Gamepower Calypso Klavye, Gamepower Mirana Oyuncu Klavyesi...www.gamemar.com
Ben geçen hafta kendi şehrimden elden aldım araştırırken bu ürünü de görmüştüm satıcısını iyice araştırıp iletişime geçip alabilirsiniz hocam. Güvenlik bandının açılmış olması sorun teşkil etmez öncelikle onu söyleyeyim çoğu kişi kontrol etmek için açıp geri koyuyor. Ben elden aldığım için kontrol ettim almadan önce ama seni bilemem. Eğer mümkünse kendi şehrinden bak varsa oradan al kontrol ederek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.