1000 TL'ye mouse pad önerisi

Bütçe
1000TL
Hocam longteng sorunlarından bahsedebilir misiniz?

Neden bu kadar zorluyorsunuz anlamadım ama yüzeyi kısa sürede özelliğini kaybediyor yavaşlamaya başlıyor rahatsız ediyor artık o pürüzlü olmaya başlayan yüzey

Neden bu kadar zorluyorsunuz anlamadım ama yüzeyi kısa sürede özelliğini kaybediyor yavaşlamaya başlıyor rahatsız ediyor artık o pürüzlü olmaya başlayan yüzey

Ben burada merak ettiğim soruların cevaplanması için bir konu açtım hocam. Merak ettiğim sorulara değiniyorum kırıcı olmayın. Zorlama gibi bir durum yok. Bütçem 1500 değil. Madem longteng önermiyorsunuz başka bir pad önerinizi bekliyorum.

Ben burada merak ettiğim soruların cevaplanması için bir konu açtım hocam. Merak ettiğim sorulara değiniyorum kırıcı olmayın. Zorlama gibi bir durum yok. Bütçem 1500 değil. Madem longteng önermiyorsunuz başka bir pad önerinizi bekliyorum.
Kusura bakmayın amacım kırmak değil. 1000 TL ye başka yok akko var klasse pro var onlarda büyük padler porge longteng var birde

O zaman buranın yolu QCK'ya mı döndü :D
QCK da alınmaz onuda önermiyorum. Ama kullanmışsınız birkere kullanırken rahatsanız alın derim benim önerim Blade X stok bekleyin yada bütçeyi çıkartıp spirit of aim alın

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı