1000 TL'ye mouse pad önerisi

Bütçe
1000TL
Bana göre mousepade 1800 vermek çok saçma geliyor 700 liralık porge longteng alacağım sanırım.

Bence almayın ömrü pek uzun olmaz önerilen kensei gibi markaları asla almayın hakkında herhangi bir inceleme bulunmuyor. Bütçeniz maksimum ne olur ve son karar ne gibi bir yüzey istiyorsunuz

Dostum tüm ürünleri herkesin deneme alma şansı yok burda insanlar bizden tavsiye beklerken ben kullandığım memnun olduğum diğer forumlara da bakabilirsen beğenilen ve tavsiye edilen bir ürün tavsiye ettim. Alan arkadaş sorun yaşamaz. Wraith'den bi eksiği yok fazlası var. Klasse ve Porge ile kıyaslamıyoruz bile :) Ama sizin de tecrübelerinize saygı duyarım.

Dostum tüm ürünleri herkesin deneme alma şansı yok burada insanlar bizden tavsiye beklerken ben kullandığım memnun olduğum diğer forumlara da bakabilirsen beğenilen ve tavsiye edilen bir ürün tavsiye ettim. Alan arkadaş sorun yaşamaz. Wraith'den bir eksiği yok fazlası var. Klasse ve Porge ile kıyaslamıyoruz bile :) Ama sizin de tecrübelerinize saygı duyarım.

Bana o pad hakkında bir tane inceleme göster ya başka bir şey istemiyorum bir tane inceleme eğer inceleme çıkarsa ve güzelse sana söz bende öneririm ama herhangi bir inceleme yok hakkında

Bana o pad hakkında bir tane inceleme göster ya başka bir şey istemiyorum bir tane inceleme eğer inceleme çıkarsa ve güzelse sana söz bende öneririm ama herhangi bir inceleme yok hakkında
Dostum ben inceledim ben senin sözüne inanıyorum ya :) neden kalitesiz olsa öneriyim. Yakında zaten tavsiye eden çoğalır inceleme vs biraz zaman tanıyalım wraith premium jacquard kumaşı hybrid diye satıyor eğer mousepad konusunda bilgiliysen onun control padlerde kullanıldığını da bilirsin.

Dostum ben inceledim ben senin sözüne inanıyorum ya :) neden kalitesiz olsa öneriyim. Yakında zaten tavsiye eden çoğalır inceleme vs biraz zaman tanıyalım Wraith premium jacquard kumaşı hybrid diye satıyor eğer mouse pad konusunda bilgiliysen onun Control padlerde kullanıldığını dabilirsin.

Zaten hibrit olarak çok az soa hibrit pad önermişimdir ve biliyorum ne halt olduğunu Wraith'in

Zaten hibrit olarak çok az soa hibrit pad önermişimdir ve biliyorum ne halt olduğunu Wraith'in
Neyse ben dediğim gibi sizin tecrübelerinize de saygı duyarım ayrıca reklamlı inceleme olmasından olmaması daha iyi. aklıma şu geliyo yemek videoları önerenlerin mekanlara gittiğinde her zaman bi hayal kırıklığı olur reklam yaparlar kalite olmaz lezzet olmaz. Türkiye'de tarafsız inceleme yapan mı varki ancak işte sizin benim gibi kaliteden anlayanların tavsiyeleri benim için influencer önerisinden incelemesinden daha önemli. arkadaş içinde uygun bir paddir sorun yaşamaz gönül rahatlığı ile hybrid model düşünürse alsın :)

Max 1000 çıkabilirim Speed arıyorum hybrid de olabilir.

Eğer buna çıkabilirseniz güzel olur
Ama çıkamam derseniz Klasse Pro veya Akko mouse padler bakabilirsiniz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı