1000 TL'ye PS4 mü İpad Air mı almalıyım?

Özgür343

Hectopat
Daha fazla  
Sizce hangisini almalıyım, önümde pc'yi upgrade etme şıkkı da var ama elimdeki R9 280 ekran kartı işimi görüyor. Ya bütçe biraz uzayacak, zorlanacak ve PS4 alınacak yada İpad. Sizce hangisini almalıyım?
Ekleme: İpad'in hafızası sonradan arttırılabiliyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
PC yavaş yavaş işini göremeyecek her yeni çıkan oyunu oynayamayacaksın ipadı 2.plana at o pek gerekli birşey değil benim gözümde en iyisi ps4 almandır 10yıl boyunca yani ps5 çıkana kadar bütün oyunları oynayabileceksin tabiki şuanlık ps4 için crack varmı bilmiyorum çıkınca crack yükletirsin oyunlarıda alırsın ucuza yani kısacası ps4

Bence Ps4 akar ama pc ikisininde işini görür bence upragede et.
Daha yeni aldım daha tadını bile çıkartamadan upgrade etmek istemiyorum
Okuduysanız bilirsiniz benim meşhur vatan bilgisayar serüvenimi. :D
Beyefendilerin keyiflerini bekliyorum ''sadece iş günü'' olduğu için :p
PC yavaş yavaş işini göremeyecek her yeni çıkan oyunu oynayamayacaksın ipadı 2.plana at o pek gerekli birşey değil benim gözümde en iyisi ps4 almandır 10yıl boyunca yani ps5 çıkana kadar bütün oyunları oynayabileceksin tabiki şuanlık ps4 için crack varmı bilmiyorum çıkınca crack yükletirsin oyunlarıda alırsın ucuza yani kısacası ps4
Korsana Hayır! desem yeterlidir umarım.

Daha yeni aldım daha tadını bile çıkartamadan upgrade etmek istemiyorum
Okuduysanız bilirsiniz benim meşhur vatan bilgisayar serüvenimi. :D
Beyefendilerin keyiflerini bekliyorum ''sadece iş günü'' olduğu için :p

Korsana Hayır! desem yeterlidir umarım.
Aynen ben yazıma maddi durumun yoksa cracklaya bilirsin yazacaktımda malesef unttum :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı