1500 TL'ye PC mi PS4 mü almalıyım?

ben de ilk başda ps4 almayı düşündüm ancak gezen biri olduğum için laptop aldım ne biliyim nargile cafeye gidiyorum takılıyorum, akrabaya gidiyorum takılıyorum, yazlığa gidiyorum takılıyorum her yerde büyük ekran bulamazsın ps4 için he bide tv hep boş olması lazım :)

Herkesin Atladığı 2 önemli konu şu aslında: 1. Pc oyunları bedava değil! Arada biraz fark var 2.(En Kritiği) Ps4 alıyorsunuz içinden Muhteşem deneyim yaşayacağınız bir gamepad çıkıyor. (DualShock 4) Buna karşılık pc de böyle bir deneyim için Klavye mouse 300tl Harcayacaksınız sonuçta ekran kartının yanında g502 vermiyorlar. Yani 300 tl ayırmanız lazım pc için.

Kardeş şimdi eğer pcde oynamak istediğin ama sistemin yüzünden oynayamadığın bi oyun yoksa ps4 al derim hem rahat hem güzel yani tek sorun oyun fiyatları onun dışında çok güzel

Arkadaşlar demiş PS4 1500 TL'lik sisteme fark atar diye. Güldürmeyin beni İ3 + 750 Ti günümüzde PS4'ten daha iyi performans veriyor. Fakat PS4'ün 750 Ti'lı sistemden daha uzun ömürlü olacağı kesin. En azından upgrade ile uğraşmazsınız. O yüzden 2000 TL altına PS4 tercih edin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bence birgün Playstation Kafeye git sevdiğin bir oyunu oyna ardından sağlam PC'si olan arkadaşına veya internet kafeye git sevdiğin bir oyunu yine oyna sonra hangisini daha çok sevdiysen onu al. Unutma bazen soru sormak yerine sorduğun soruyu yaşamak gerekir.

Arkadaşlar hack denilen rezil durumdan bahsetmemişler. Bf1 çıkalı bir ay bile olmadı ama şimdiden wallhack(Duvar arkasını görme) çıkmış bile. Ben sırf eşitlik ve adil oyun için konsolda oynuyorum. Nerdeyse bütün multi oyunlarda hack kullanılıyor ve oyun keyfini büyük ölçüde baltaliyor. Sırf bu nedenle bile konsol tercih edilebilir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı