Çözüldü 1000 TL’ye satılan Windows OEM lisansı ile 20 TL lisansın farkı nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Fe4rlessBurak

Hectopat
Ben yeni bir PC toplayacağım. İşletim sistemi doğal olarak yok ve 20 TL’ye satılan Key'ler var bir de 800-900 TL’ye satılanlar var. Farkları ne anlayamadım? Acaba 1000 TL’likler daha mı fazla şey barındırıyor? Öyleyse boş para harcamayayım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• F5C22956-BCD9-4DBB-A6DA-327C561518E7.jpeg
    F5C22956-BCD9-4DBB-A6DA-327C561518E7.jpeg
    36,9 KB · Görüntüleme: 98
Çözüm
Fark şu:
-Bu balon ile uçmak ne kadar?
-20 TL.
-Peki bunla uçmak?
-2000 TL.
-Ne fark var?
-Bunda inme garantisi var, diğerinde yok. Tıpa tıp böyle. Biri garantili, diğerinde ise Microsoft ilgilenmiyor.
Bende almıştım 20 TL Key sorun yaşamadım en azından orijinal olmasına yarıyor ve güncellemeleri sorunsuz alabiliyor olmak bu da bir avantajdır.

Fiyat farkı sadece ekstra bir özelliği yoktur.

Farkı patlama ihtimali çok yüksek, 7/24 bu Key'leri satanları bulup sattıkları lisansı iptal ediyorlar. Kumar oynamaktan bir farkı yok. Ya batarsın ya çıkarsın.

Format attıktan sonra o key bir daha kullanılmıyor.
Bu bilgiler nerenizden geliyor bilmiyorum fakat hem dizüstü hem de masaüstü bilgisayarımda bu keyleri kullanıyorum ve en az her birini 3-4 defa formatlamışımdır. Herhangi bir problem yok tam performans kullanıyorum, keyin uçma durumu da yok. Ha ben anakart değiştiririm diyorsanız orası ayrı konu.

Bu bilgiler nerenizden geliyor bilmiyorum fakat hem dizüstü hem de masaüstü bilgisayarımda bu Key'leri kullanıyorum ve en az her birini 3-4 defa formatlamışımdır. Herhangi bir problem yok tam performans kullanıyorum, Key'in uçma durumu da yok. Ha ben anakart değiştiririm diyorsanız orası ayrı konu.

Kardeşim git bedava crack Key yap 20TL ile farkına bak. Hiçbir farkını bulamazsın çünkü onlar çalıntı veya crackli Key'ler. Olmasalar bile lisansının uçma ihtimali çok yüksek.

Kardeşim git bedava crack Key yap 20TL ile farkına bak. Hiçbir farkını bulamazsın çünkü onlar çalıntı veya crackli Key'ler. Olmasalar bile lisansının uçma ihtimali çok yüksek.
Crackli key ne güldürme beni :D Çalıntı olsa bile orjinal olarak etkinleştiriyor sistemi, anakarta tanındığı için de uçma olanağı yok. Ayrıca bedava Crack Key yap dediğin şeyi yap da sistemin de 7/24 yönetici ayrıcalıklarına sahip bir uygulama çalışsın. Gerçi bunu da aşmanın yolları var fakat korsan desteklenmiyor :D

Crackli Key ne güldürme beni :D çalıntı olsa bile orijinal olarak etkinleştiriyor sistemi, anakarta tanındığı için de uçma olanağı yok. Ayrıca bedava crack Key yap dediğin şeyi yap da sistemin de 7/24 yönetici ayrıcalıklarına sahip bir uygulama çalışsın. Gerçi bunu da aşmanın yolları var fakat korsan desteklenmiyor :D.

1000 TL'lik bir Key'in kârlı fiyatı 20 TL oluyorsa bu adam nereden para kazanıyor? Bunu cevapla inanırım sana.

1000 TL'lik bir Key'in kârlı fiyatı 20 TL oluyorsa bu adam nereden para kazanıyor? Bunu cevapla inanırım sana.
1000 TL'lik key almıyorlar çünkü, şirket için 200 TL'ye 20 Key alıyorlar (sayılar değişebilir belki, sınırsız olanlar da var), şirket oldukları için de Microsoft'tan direkt destek almıyorlar. Bazen çalıntı olubiliyor vb. Ayrıca bir kere denemiştim tek PC diye satıyorlar fakat 2 PC aktifleştirmiştim ne kadar sağlıklı bilmiyorum fakat böyle kandırma olayları da var.

1000 TL'lik Key almıyorlar çünkü, şirket için 200 TL'ye 20 Key alıyorlar (sayılar değişebilir belki, sınırsız olanlar da var), şirket oldukları için de Microsoft'tan direkt destek almıyorlar. Bazen çalıntı olubiliyor vb. ayrıca bir kere denemiştim tek PC diye satıyorlar fakat 2 PC aktifleştirmiştim ne kadar sağlıklı bilmiyorum fakat böyle kandırma olayları da var.

Tamam inandım. Ama hala bir'miktar patlama ihtimalinin olduğunu düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı