1000 ve 700 TL iki telefon önerisi

mustafa43

Hectopat
Katılım
26 Nisan 2014
Mesajlar
438
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba ben ve babam taksit imkanı olduğu için vatan bilgisayardan telefon almaya karar verdik.

Babam için en fazla 700 TL civarı telefon düşünüyoruz. Kullanım amacı facebook, bir kaç ufak tefek oyun, ehaber, vb. Aklımda Lenovo P1M var çünkü sıvı sıçramasına karşı sertifikası var. Babam için sağlam olması lazım.

Benim için ihtiyaçlarımı karşılayacak en ucuz telefonu alacağım. Mümkünse 1000 TL altı olmasını istiyorum. Telefonda yapacağım işler anime izlemek, sosyal medya, günde 2-3 saat müzik, Pokemon Go vb. oyunlar ve en az 2 yıl kullanmak istiyorum. Aklımda Lenovo A7010 var ama başka tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
GM 5 Plusı bende düşündüm ama GM markasına bir türlü ısınamadım. GM 5 Plus yerine A7010 veya başka bir telefon alsam çok şey kaybeder miyim?
 
Samsung düşünürsen J5 alabilirsin. Fiyatı 900 TL.
Ablam j2 kullanıyor eski cihaz olmamasına rağmen kasma yapmaya başladı. Orta seviye samsung alan arkadaşlarım her zaman pişman oldu düşünmüyorum.

LG K10, Zenfone Max, Lenovo A7010 hepsi aynı fiyat ama hangisini almalıyım?
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı