Güç girişi istiyor.Benim eski kasamda güç kaynağında güç girişi için pin yokmuş GTX 1050 Ti güç girişi istemiyordu değil mi?
2.el RX 570 mi 0 mı?
Hyperx 2400Mhz 8gb kullanıyorum 300TL kardeşim şu piyasayı bilmeden yorum yapmayın. 750TL'ye 0 RX570'i nereden bulucak?
Attığın link deki ram ddr4. Adamın sistem ddr3.Okuma güçlüğü çekiyorsun sanırım. Hem ikinci el RX 570 dedim çünkü konu sahibi ikinci el 1050 Ti bakıyor. Bir de 8 GB 3000Mhz RAM yazmışım, HyperX'i mesajın neresinde gördün. Hayırdır senin piyasa bilgin nedir de "yorum yapma" diyebiliyorsun?
![]()
Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11
Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Attığın link deki ram ddr4. Adamın sistem ddr3.
DDR3 RAM'i niye sıfır alacaksın ki? 100-150 TL'ye temiz ve sağlam 8 GB 1600Mhz RAM'leri satıyorlar sağda solda. Kalan parayla da gider ikinci el GTX 1650 kovalarsın. 1050 Ti alıp ne yapacaksın parana yazık, yeni kartlar duyurulduktan sonra onun ikinci el edeceği 500 TL falandır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.