10000-15000TL Gaming sistem toplama

300-500 TL der gibi 10-15 bin TL yazmışsınız. İkisi arasında orta seviye bir oyuncu bilgisayarı yatıyor. Tam olarak bütçeniz nedir?

Hocam bu aralık yanlış değil. Satın alacağınız şeyin parası arttıkça verebileceğiniz aralık da artabilir. Bütçenin esnekliği de kişiye bağlıdır.

Kendim de bu aralıkta bir sistem toplamaya çalışıyorum, o yüzden anlayabiliyorum. 15000'e çıkabilirim evet ama 10000 TL'ye benim taleplerimi karşılayabilecek bir sistem oluşturabilirsem neden 15 vereyim?Bir de böyle düşünün. Gelecek önerilere ve kendi araştırmalarımıza göre bütçemizi en optimum şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz.

Teşekkürler.

Edit: Bu arada diğer sorular gayet gerekli, konu sahibi çok az detay vermiş. Hangi amaçla kullanılacak, hangi çözünürlük kaç fps hedefleniyor, monitör dahil mi değil mi vs.

Bence sistem toplama başlığına standart bir mail formatı getirilmeli ve konu açan kişiler bu formatı doldurmalı. Reddit'te bunun güzel bir örneği var.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı