10000₺ ile kulaklık, mouse ve mouse pad önerisi

Arkadaşlar şu anki ekipmanlarımın klavye hariç eskimeye başladı. 10k civarına yenilemek istiyorum.

Aklımda bunlar var sizce alınır mı? Yoksa daha iyi bir şeyler alabilir miyim?
İyi güzelde merakımdan soruyorum Mouse pad e 2k vermeye değer mi? Ben 500-600 TL ye 90x40 Klassgear almıştım. Bunun ondan ekstrası nedir? Verilecek 1.5k ya değer mi?
Eleştiri yapmıyorum bu arada sadece bende merak ediyorum

İyi güzelde merakımdan soruyorum Mouse pad e 2k vermeye değer mi? Ben 500-600 TL ye 90x40 Klassgear almıştım. Bunun ondan ekstrası nedir? Verilecek 1.5k ya değer mi?
Eleştiri yapmıyorum bu arada sadece bende merak ediyorum
Aslında haklısın fiyatına değmez ama almışken iyi bir şey alayım dedim.

Aslında haklısın fiyatına değmez ama almışken iyi bir şey alayım dedim.
Ben 3 ay önce bunu almıştım hala kullanıyorum ve oldukça memnunum. Kullandığım Mouse öyle çok kaliteli bir şeyde değil ona rağmen hiç gecikme olmuyor (Rampage Smx-r89 X-pike Kablosuz Mouse)

Ben 3 ay önce bunu almıştım hala kullanıyorum ve oldukça memnunum. Kullandığım Mouse öyle çok kaliteli bir şeyde değil ona rağmen hiç gecikme olmuyor (Rampage Smx-r89 X-pike Kablosuz Mouse)
Bu üst fiyatlardaki mousepadlerin en büyük farkı dikiş kalitesi oluyor ve daha uzun götürüyor. Bende attığın mousepadin siyah versiyonu var bazı yerleri hızlı bazı yerleri yavaş mesela.
Bu video genel olarak özetlemiş benim demek istediğimi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video inglilizce ama isterseniz ChatGpt'ye atıp özetlemesini isteyebilirsiniz.

Cevap veren herkese teşekkür ederim.
Cloud 3 wireless, Scyrox V8 ve Wraith Ace almaya karar verdim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı