Cloud 3 Wireless.
Ve ATK A9 Ultra öneririm mouse pad hakkında çok bir bilgim yok.
Cloud 3 wireless bazı yorumları kötü olunca korkuttu biraz açıkcası. Bir de HS80'in mikrofonu iyi dendiği için seçmiştim başta. HS80 kaç tl olursa alınabilir?Cloud 3 Wireless.
İyi güzelde merakımdan soruyorum Mouse pad e 2k vermeye değer mi? Ben 500-600 TL ye 90x40 Klassgear almıştım. Bunun ondan ekstrası nedir? Verilecek 1.5k ya değer mi?Arkadaşlar şu anki ekipmanlarımın klavye hariç eskimeye başladı. 10k civarına yenilemek istiyorum.
![]()
CORSAIR HS80 USB Dolby Audio RGB 7.1 Surround Siyah Kablolu Gaming Kulaklik | ITOPYA
CORSAIR HS80 USB Dolby Audio RGB 7.1 Surround Siyah Kablolu Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile CA-9011237-EU ITOPYA'dawww.itopya.com
![]()
Scyrox V8 8K Hz PixArt 3950 Sensör Siyah Kablosuz Simetrik Gaming Mouse
30.000 DPI, 750 IPS ve 50g ivmelenme ile yüksek hassasiyet ve düşük gecikme sağlamak için tasarlanmıştır.www.gaming.gen.tr
![]()
Wraith Ace Series Poron Mousepad
wraithesports.com
Aklımda bunlar var sizce alınır mı? Yoksa daha iyi bir şeyler alabilir miyim?
Aslında haklısın fiyatına değmez ama almışken iyi bir şey alayım dedim.İyi güzelde merakımdan soruyorum Mouse pad e 2k vermeye değer mi? Ben 500-600 TL ye 90x40 Klassgear almıştım. Bunun ondan ekstrası nedir? Verilecek 1.5k ya değer mi?
Eleştiri yapmıyorum bu arada sadece bende merak ediyorum
Aslında haklısın fiyatına değmez ama almışken iyi bir şey alayım dedim.
www.klassegear.com
Bu üst fiyatlardaki mousepadlerin en büyük farkı dikiş kalitesi oluyor ve daha uzun götürüyor. Bende attığın mousepadin siyah versiyonu var bazı yerleri hızlı bazı yerleri yavaş mesela.Ben 3 ay önce bunu almıştım hala kullanıyorum ve oldukça memnunum. Kullandığım Mouse öyle çok kaliteli bir şeyde değil ona rağmen hiç gecikme olmuyor (Rampage Smx-r89 X-pike Kablosuz Mouse)![]()
Klasse Pro Gaming Mousepad
Pro gaming mousepad. Sık Mikro Dokuma yüzeyiyle deneyiminizi üst düzeye taşır! Geniş yüzey alanıyla oyun ve çalışma alanınızı güzelleştirin!www.klassegear.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.