10000 mAh Anker powerbank hangi tür adaptör ile şarj edilmeli?

PowerfulMan

Hectopat
Katılım
23 Ocak 2020
Mesajlar
579
Yer
İstanbul
Arkadaşlar, Anker Powercore Select 10000 mAh powerbank sipariş ettim. iPhone SE 2 kullanıyorum. Telefonu 20W orijinal Apple adaptörle şarj ediyorum. Powerbank kutusundan Micro USB-USB-A kablosu çıkıyormuş fakat benim adaptör Type-C girişli. Sizce USB'yi Type-C'ye dönüştüren kablo mu almalıyım öneriniz var mı ve bu adaptör 5V 3A powerbank zarar görür mü?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, Anker powercore select 10000 mAh powerbank sipariş ettim. iPhone SE 2 kullanıyorum. Telefonu 20W orijinal Apple adaptörle şarj ediyorum. Powerbank kutusundan Micro USB-USB-a kablosu çıkıyormuş fakat benim adaptör Type-C girişli. Sizce USB'yi Type-C'ye dönüştüren kablo mu almalıyım öneriniz var mı ve bu adaptör 5V 3a powerbank zarar görür mü?

Çevirici de alabilirsiniz, adaptör de powerbank için fark etmez 5V girsin yeter.
 
Sıkıntı olmaz hocam.
 
Ben de senin powerbank modelinin 20000mAh modelini kullanıyorum ve bunu yazarken de kullanıyorum 😃. Hızlı şarj adaptörlerle şarj ettim şu ana kadar(33W). Pek bir zararını görmedim. Anker'in zaten bu konuda kendi özellikleri var. Zarar görmez. Fazla şarj'da elektriği kesiyor. Fazla akımda ve voltaj'da yine kendi elektriğini kesiyor. Gönül rahatlığıyla kullanın.

Güvenlik özellikleri:
Akım Düzenleme
Anker MultiProtect
Anker VoltageBoost
Fazla Şarj (over-charge) Koruması
Fazla Voltaj Koruması
Kısa Devre Koruması
Sıcaklık Koruması
Statik Direnç
 

Yeni konular

Geri
Yukarı