10000 TL 2K Oyun Sistemi Toplama

Tiberius

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Aşağıda yazdığım sistemi temel olarak 2k oyun için toplayacağım. Genel olarak yorumlarınızı bekliyorum.

AMD Ryzen 5 2600X 3.60 GHz 19MB AM4 12nm İşlemci
MSI B450 Gaming Plus 2133MHz-3466MHz(OC) AM4 ATX Anakart
Corsair 16GB(2x8) Vengeance LPX Kırmızı 3200MHz CL16 DDR4 RAM
MSI GeForce RTX2070 Gaming Z 8G 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı
Seagate 2TB Barracuda 256MB 7200rpm (ST2000DM008) Harddisk
XPG 256GB Gammix S11 Pro Okuma 3500MB-Yazma 3000MB M.2 SSD (AGAMMIXS11P-256GTC)
Sharkoon AI7000 Silent Kırmızı USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
High Power 750W Super GD Serisi 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı

Kasa, SSD ve güç kaynağıyla ilgili bazı şüphelerim var. XPG Gammix yerine Samsung Evo 970 Plus almalı mıyım? Güç kaynağı için tercihim nasıl? SilverStone Strider tercih etsem daha iyi olur mu? Son olarak da Sharkoon kasayı ses yalıtımı yüzünden tercih ettim. RGB olayına hiç bulaşmayacağım için camlı bir kasa istemiyorum. Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.

Sistem güzel olmuş.
970 EVO daha iyi olur.
FSP HydroG 750W öneririm ama bütçeni aşıyorsa High Power da kötü değil, kalsın.

Peki kasa için öneriniz nedir? Sıvı soğutma şu aşamada düşünmüyorum. Kasadan beklentilerim;

1- Ses yalıtımı sunması
2- Toz filtresi
3- İyi bir hava akımı sunması
4- Fan kontrolü sağlaması

Peki kasa için öneriniz nedir? Sıvı soğutma şu aşamada düşünmüyorum. Kasadan beklentilerim;

1- Ses yalıtımı sunması
2- Toz filtresi
3- İyi bir hava akımı sunması
4- Fan kontrolü sağlaması
hocam Cooler Master H500M mid-tower kasa istediğin kriterlere tam uygun lakin biraz fiyat yüksek gelebilir. Ben bu kasayı bekliyorum itopya.com'da 1.700,00-TL civarı ama henüz stokta yok. Başka sitelerde de yok genelde Türkiye'ye yeni gelecek.

Eğer yukarıdaki pahalı gelirse yine Cooler Master MasterCase H500P modeline bakabilirsin üsttekinin alt modellerinden yine istediğin kriterleri karşılar. Fiyatı yaklaşık 1.200,00-TL şuan itopya.com'da istersen başka yerlerden de bakabilirsin.

Bende senin gibi kasada kararsızdım ama bahsettiğin kriterler için en azından 1.000,00-TL üstü bir kasa tercih etmek gerekiyor. Zaten 2K sistem o fiyatta kasaları hak ediyor. Yine de pahalı geliyorsa daha alt modellere de bakabilirsin. Marka önerim CoolerMaster veya Thermaltake, Corsair'da olabilir. Sistemin hayırlı olsun şimdiden güle güle kullan.

@DnZn Dolu dolu anlatmışsın dostum çok sağol fakat bu kasalar çok güzel olmalarına karşı pahalılar. İlk mesajda da bahsettiğim gibi, RGB olayına da girmeyeceğim için camlı bir kasa da önceliğim değil.

@DnZn Dolu dolu anlatmışsın dostum çok sağol fakat bu kasalar çok güzel olmalarına karşı pahalılar. İlk mesajda da bahsettiğim gibi, RGB olayına da girmeyeceğim için camlı bir kasa da önceliğim değil.
anladım hocam. O vakit şuna bakabilirsin Cooler Master MasterCase 5 fiyatı gayet uygun. RGB yok cam da yok. Ön tarafında toz filtresi var o yüzden koruması da fena sayılmaz. 597,00-TL fiyatı var dilersen tercih edebilirsin istediğin kriterleri karşılıyor çok üst düzey olmasa da işini görür. Ben şimdiye kadar 2-3 tane Cooler Master kasa kullandım hepsinden de memnun kaldım. Benim ki sadece bir öneri karar senin :) rica ederim..

Son düzenleme:
Kardeşim o zaman ben sana bu modeli öneriyorum. Hem hava akışı iyi hem de toz filtreleri mevcut. Bu kasa modelinin bir de Pro versiyonu var kardeşim o da üst kapak eklenmiş, yan tarafı pencereli hali ama gerçekten hava akışı olsun filtre özellikleri ile bence çok güzel kasalar. Ayrıca her iki modelinde modüler olması bence de bir artı özellik. Yani parçaları değiştirilip yükseltilebiliyor. Ama tabi ki de karar senin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı