Evet, Sinerji üzerinde yoktu.Sitede işlemci mevcut olmadığı için mi link attınız?
Evet, Sinerji üzerinde yoktu.
Eki Görüntüle 488689
Böyle bir sistem 8100 tlye topladım. Bilerek intel işlemci seçtim çünkü bu işlemci oyunlarda r5 3600x'ten bile daha performanslı.
topladınız sitenin adı nedir ?Eki Görüntüle 488689
Böyle bir sistem 8100 tlye topladım. Bilerek intel işlemci seçtim çünkü bu işlemci oyunlarda r5 3600x'ten bile daha performanslı.
İtopya.com sitesinden topladım. Benim attığım ekran kartı kendinden Overclocklu geliyor, üzerinde bulunan tuşa 1 kez basarak direkt OC yapabiliyorsunuz. Onun dışında pek fark olacağını sanmıyorum.hangisini alsamki şimdi ?
topladınız sitenin adı nedir ?
şimdi şunlar nasıl 2070'te zotac marka kullandım fark olurmu ?
düzenleme:toplam 7848 tl tuttu
Benim attığım kasada psu vardı aslında ama farklı kasa kullanınca öyle olmuş.Sistemde güç kaynağı yok
Elektriği siz mi vericeksiniz?
fark etmemisim.Ha unutmadan o kullandığın kasasa psu yok o yüzden daha ucuz olmuş. Ya psu ekleyin ya da benim dediğim kasayı alın.
Benim attığım kasada psu vardı aslında ama farklı kasa kullanınca öyle olmuş.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.