10000 TL butce ile guzel PC toplama

• Konuyu başlatan Nefe
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 50
  • Görüntüleme 5.248
20200119_154714.jpg

Böyle bir sistem 8100 tlye topladım. Bilerek intel işlemci seçtim çünkü bu işlemci oyunlarda r5 3600x'ten bile daha performanslı.

Bana kalırsa eğer, yolladığım linkler referans amaçlıdır tüm parçaları indirimden toplamak daha yararlı olacaktır.

SPECTRIX D80 DDR4 RGB Liquid Cooling Memory | Description | ADATA Consumer

Cooler Master Cooler Master MasterLiquid ML240L RGB Led Fanlı İşlemci Sıvı Soğutma Kiti (İntel-AM4 destekli) 969230 | Trendyol

Önereceğim temel başlıca olanlar bunlar olacaktır. Fiyatları değişkenlik olduğundan iyi bir pazar linki atamamışım olabilir. O kadar bütçe varken ben intel tercihinde bulunurdum fakat amd nin performansını isterseniz

Başlıca temel bileşenleri güzel seçer temizlik dışında kasaya bir daha dokunmazdım.

Evet, Sinerji üzerinde yoktu.
Eki Görüntüle 488689
Böyle bir sistem 8100 tlye topladım. Bilerek intel işlemci seçtim çünkü bu işlemci oyunlarda r5 3600x'ten bile daha performanslı.

hangisini alsamki şimdi ? :D
Eki Görüntüle 488689
topladınız sitenin adı nedir ?
şimdi şunlar nasıl 2070'te zotac marka kullandım fark olurmu ?

düzenleme:toplam 7848 tl tuttu

Dosya Ekleri

• pc7.PNG
    pc7.PNG
    62,2 KB · Görüntüleme: 33
  • pc6.PNG
    pc6.PNG
    52,9 KB · Görüntüleme: 45
  • pc5.PNG
    pc5.PNG
    59,8 KB · Görüntüleme: 38
  • pc4.PNG
    pc4.PNG
    63 KB · Görüntüleme: 42
  • pc3.PNG
    pc3.PNG
    77,3 KB · Görüntüleme: 35
  • pc2.PNG
    pc2.PNG
    128,5 KB · Görüntüleme: 38
  • pc.PNG
    pc.PNG
    102,8 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:
İto
hangisini alsamki şimdi ? :D

topladınız sitenin adı nedir ?
şimdi şunlar nasıl 2070'te zotac marka kullandım fark olurmu ?

düzenleme:toplam 7848 tl tuttu
İtopya.com sitesinden topladım. Benim attığım ekran kartı kendinden Overclocklu geliyor, üzerinde bulunan tuşa 1 kez basarak direkt OC yapabiliyorsunuz. Onun dışında pek fark olacağını sanmıyorum.

@Nefe
Gene olmamış. SSD benim attığımdakinden çok daha yavaş. Ben M.2 SSD koymuştum hız değerleri ortada. Benim attığım sistemde RTX 2070 Super var sizde sadece RTX 2070.

Ben elimden gelen en iyi düzeni kurmaya çalıştım orada. X570 Ryzen platformunda en son çipset ileride yükseltmede daha avantajlı.

@White Chocolate Mocha adlı arkadaşın kurduğu sistem hakkında pek bilgim yok Intel ile uğraşmıyorum fakat işlemci yüksek ekran kartı Super olmayan sürüm.

Ha unutmadan o kullandığın kasasa psu yok o yüzden daha ucuz olmuş. Ya psu ekleyin ya da benim dediğim kasayı alın.
Sistemde güç kaynağı yok :)
Elektriği siz mi vericeksiniz?
Benim attığım kasada psu vardı aslında ama farklı kasa kullanınca öyle olmuş. 😄

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı