MSI MAG VAMPIRIC 010 chassis can support up to ATX motherboard, side panel of 4mm tempered glass, 120 mm ARGB fan, reserved cooling space and front USB 3.1 Gen 1
Önereceğim temel başlıca olanlar bunlar olacaktır. Fiyatları değişkenlik olduğundan iyi bir pazar linki atamamışım olabilir. O kadar bütçe varken ben intel tercihinde bulunurdum fakat amd nin performansını isterseniz
İtopya.com sitesinden topladım. Benim attığım ekran kartı kendinden Overclocklu geliyor, üzerinde bulunan tuşa 1 kez basarak direkt OC yapabiliyorsunuz. Onun dışında pek fark olacağını sanmıyorum.
@Nefe
Gene olmamış. SSD benim attığımdakinden çok daha yavaş. Ben M.2 SSD koymuştum hız değerleri ortada. Benim attığım sistemde RTX 2070 Super var sizde sadece RTX 2070.
Ben elimden gelen en iyi düzeni kurmaya çalıştım orada. X570 Ryzen platformunda en son çipset ileride yükseltmede daha avantajlı.
@White Chocolate Mocha adlı arkadaşın kurduğu sistem hakkında pek bilgim yok Intel ile uğraşmıyorum fakat işlemci yüksek ekran kartı Super olmayan sürüm.