10000 TL sistem önerisi

Ya Allah için AMD ekran kartı alınır mı? 500 serisi cayır cayır 5000 serisi Allah'a emanet 6000 serisi yazılım problemi 7000 serisi 4000 serisinea göre sıcak en iyisi AMD işlemci devamm.
Hocam sizin tavsiye ettiğiniz kartla RX6600 arasında bayağı performans farkı var. Arada çok performans farkı olmasa yine nvidia alınırdı ama şu durumda alınmaz.
Çünkü kas gücü olarak fark aşırı fazla.
 

Hocam işlemci nesli çok güzel fakat ben i5 veya i7 olarak belirttim uzun süre kullanacağım için hemen eskimeyen modellerden bakıyorum.
 
Hocam işlemci nesli çok güzel fakat ben i5 veya i7 olarak belirttim uzun süre kullanacağım için hemen eskimeyen modellerden bakıyorum.
i5 ve i7 alırsanız bu bütçede 10 veya 11..nesil alırsınız. 12.nesil i3 çok daha iyidir.
 
Sadece RDR2 ile sınırlı kalsa keşke. Aklına gelebilecek herşeyde oluyor. Hata almayan kullanıcılarda var ama benim gibi hata alanlarda var.
@xDraco @Rias_Gremory @Onurkeles Hocam gülücük atmayla olmuyor. Çözümünü yazın o zaman hatayı çözmüşlerse. Bende oluyor.
Konu açtığım zaman kimse çözüm yazmaya tenezzül etmez. Hata alıyorum diyince gülücük atarlar. 🤯 Her ne kadar siz yaşamasanızda bu sorunu yaşayanlar hala var.
Ha bu tavsiye edilmez demek değil. Uygun fiyata tavsiye edilir. Fakat aynı fiyata 2060lı sistem olsa ben 2060lı sistem alırdım. O kadarda bezdirdi yani.

RX6600 kullanıcısıyım arkadaşlar.
Kanka neye gülücük atmışım? ben evde oturuyordum
 

Geri
Yukarı