10000 TL sistem önerrisi

Bütçe
10000

Toplam 9836 TL.

Bütçemi biraz daha arttırabilirim. İşlemciyi biraz daha yükseltebiliriz. Bence biraz zayıf kalıyor.

Bütçemi biraz daha arttırabilirim. İşlemciyi biraz daha yükseltebiliriz. Bence biraz zayıf kalıyor.

Ne kadar arttırabilirsiniz?

Daha ileriye dönük olması açısından şu ikiliyi alabilirsiniz, ileride 5600x/5800x/5900x takabilirsiniz.

Düşük kaldığını düşünmüyorum, isterseniz Cyberpunk 2077 performans testini atayım. Bütçe artırabiliyorsanız HDD falan ekleyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Daha ileriye dönük olması açısından şu ikiliyi alabilirsiniz, ileride 5600x/5800x/5900x takabilirsiniz.

Bu seçenek de gayet mantıklı.

İşlemciye 3000-3500 civarı verebilirim bu civarda Ryzen'lerden veya Intel'den hangisini önerirsiniz? Ryzen'i sormamın nedeni 3700X falan gibi o fiyatta birkaç tane daha model gördüm farklarını tam bilmiyorum.
Düşük kaldığını düşünmüyorum, isterseniz Cyberpunk 2077 performans testini atayım. Bütçe artırabiliyorsanız HDD falan ekleyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu seçenek de gayet mantıklı.

Diğer yan ekipmanları sonradan da bir bir şekilde yükseltirim fakat ben şu anda hem oyun oynayıp hem yayın açabilmek için performans açısından alabileceğim en üstü arıyorum. Yoksa işlemciye lafım yok :)

İşlemciye 3000-3500 verebilirim.

3000 TL civarında verebiliyorsanız şu işlemciyi direkt sipariş edin, 2 günde stokları biter:

Anakart olarak da şunu tavsiye ederim 5600X için:

3000 TL civarında verebiliyorsanız şu işlemciyi direkt sipariş edin, 2 günde stokları biter:

Anakart olarak da şunu tavsiye ederim 5600X için:

Bahsettiğim olay buydu teşekkürler. Son attığınız işlemci ve anakart ile birlikte komple olarak bilgisayarda herhangi bir uyumsuzluk sorunu olmaz değil mi?

Sorunu olmaz değil mi?

Olmaz, BIOS flashback ile güncelleyip kullanabilirsiniz :D.

Olmaz, BIOS flashback ile güncelleyip kullanabilirsiniz :D.

Çok teşekkürler cevaplarınız için sağ olun.
Merhaba dün konuştuğumuz bilgisayara benzer bir hazır sistem gördüm. Toplamak yerine direkt bunu satım alayım mı? Ne dersiniz?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı