10000 TL sistem tavsiyesi

Bütçe
10000

Sametgulger2

Hectopat
Katılım
17 Ocak 2017
Mesajlar
68
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar; 3 sene önce falan forumdaki arkadaşların yardımıyla PC toplamıştım hala o PC'yi kullanıyorum. Ortalama bir bilgisayardı ve bu sene çıkan oyunlarda artık yetmemeye başladı. Yeni bir sistem toplamaya heveslendim. Bu konuda bilgim çok az, hazır sistemlere baktım sitelerden biraz araştırdığımda çoğunluk o sistemleri önermemiş. Başlıkta belirttiğim gibi 10.000 TL bütçeye monitörsüz bir sistem önerisine ihtiyacım. Size danışmadan bir sistem toplamak istemedim. Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
 
Dün bu şekilde bir başlıkla konu açmıştım konu burada buyurun;

 





Neo Forza 8 GB DDR4 3000 MHz CL15 1.35V Gaming Soğutuculu Ram Fiyatları ve Özellikleri x2

 

Bu kasa nasıl sizce alınabilir mi? Bütçemi biraz aşıyor ama en azından daha ileriye dönük olur mu?
Ben olsam almazdım, PSU çok iyi sayılmaz ve anakart böyle bir sisteme kötü olmuş. Bütçen en fazla ne kadar olabilir söyler misin? Başlığa 10000 TL sistem yazıp 12500 TL'lik sistem nasıl diye sormuşsun çünkü.
 

Bu kasa nasıl sizce alınabilir mi? Bütçemi biraz aşıyor ama en azından daha ileriye dönük olur mu?
Hocam o kasa o fiyata çok pahalı. Eğer renderla uğraşmayacaksanız yani sadece oyun ve günlük kullanımsa i5-10400F çok iyi bir F/P işlemci.
 
Sistemi önce 10000 TL gibi bir bütçeyle toplayacaktım fakat elimde ki sistemi sattım ondan gelen bütçede eklendi 13000 TL'ye kadar sistem önerisi yapabilirsiniz arkadaşlar
Hocam Render gibi işler yapacak mısınız yoksa sadece oyun ve günlük kullanım mı?
 
Sistemi önce 10000 TL gibi bir bütçeyle toplayacaktım fakat elimde ki sistemi sattım ondan gelen bütçede eklendi 13000 TL'ye kadar sistem önerisi yapabilirsiniz arkadaşlar.






 

Yeni konular

Geri
Yukarı