10000 TL sistem tavsiyesi

Bütçe
10000
Arkadaşlar; 3 sene önce falan forumdaki arkadaşların yardımıyla PC toplamıştım hala o PC'yi kullanıyorum. Ortalama bir bilgisayardı ve bu sene çıkan oyunlarda artık yetmemeye başladı. Yeni bir sistem toplamaya heveslendim. Bu konuda bilgim çok az, hazır sistemlere baktım sitelerden biraz araştırdığımda çoğunluk o sistemleri önermemiş. Başlıkta belirttiğim gibi 10.000 TL bütçeye monitörsüz bir sistem önerisine ihtiyacım. Size danışmadan bir sistem toplamak istemedim. Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
Merhabalar bende 10 bin tl bütçe ile yola çıktım 2-3 ay sonra alacağım bilgisayarı açıkcası ben babamdan rica ettim oda kabul etti eğer sizde düzgün bir biçimde anlatırsanız oda kabul eder benim tavsiyem şudur

RTX 3070
Ryzen 5 3600x

Bir sistem toplamanız ben açıkcası amazondan toplam 12 bin tl ye topladım (amazon.com.tr ve hepsiburada.com) eğer bütçenizi 12 bin tl ye çıkarabileceğinizi düşünüyorsanız parçaların linkini atabilirim. Hazır sistem almanızı önermem çünkü itopya gibi çoğu firma test yapmadan direk gönderiyorlar ve birşeyleri sıkıntı çıkarabiliyor eğer hazır sistem alacaksanız pahalıda olsa vatan bilgisiyarı öneririm.
 

Geri
Yukarı