10000 TL sistem tavsiyesi

Bütçe
10000
Sürpriz bozan sistemi tercih ettim. Sadece SSD'i değiştirdim onun yerine 1 TB Samsung 860 Evo SSD sipariş ettim

Merhabalar bende 10 bin tl bütçe ile yola çıktım 2-3 ay sonra alacağım bilgisayarı açıkcası ben babamdan rica ettim oda kabul etti eğer sizde düzgün bir biçimde anlatırsanız oda kabul eder benim tavsiyem şudur

RTX 3070
Ryzen 5 3600x

Bir sistem toplamanız ben açıkcası amazondan toplam 12 bin tl ye topladım (amazon.com.tr ve hepsiburada.com) eğer bütçenizi 12 bin tl ye çıkarabileceğinizi düşünüyorsanız parçaların linkini atabilirim. Hazır sistem almanızı önermem çünkü itopya gibi çoğu firma test yapmadan direk gönderiyorlar ve birşeyleri sıkıntı çıkarabiliyor eğer hazır sistem alacaksanız pahalıda olsa vatan bilgisiyarı öneririm.

Sistem elime ulaşıp oyunları kurduğum gibi bir inceleme başlığı açacağım sizide etiketlerim ilginiz için tekrardan teşekkür ederim. Özellikle Cyberpunk'ı merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…