10000 TL'ye Android telefon önerisi

@Tolgahan1997 Gerek yok bence.
Güncelleme takıntın varsa S21 FE ve S21 modeline bakabilirsin. S21 FE 1 Android daha fazla güncelleme alacak S21 modeline göre.

Hocam Dynamic AMOLED ile Super AMOLED arasındaki fark ve 5G için 2300 TL vermeye değer mi? Tabii bir de Exynos ve güncelleme desteği var ne diyorsunuz?

Aradaki fiyat farkı az değil. S20 FE 1 güncelleme daha alacak. Ondan sonra alması zor açıkçası. S21 FE ise 4 güncelleme artısı var. Bütçene göre karar vermen lazım. S21 serisindeki Exynos, S20 serisindeki Exynos gibi kötü bir model değil.

Aradaki fiyat farkı az değil. S20 FE 1 güncelleme daha alacak. Ondan sonra alması zor açıkçası. S21 FE ise 4 güncelleme artısı var. Bütçene göre karar vermen lazım. S21 serisindeki Exynos, S20 serisindeki Exynos gibi kötü bir model değil.

Hocam bütçe 13.000 TL'ye kadar var. Bir ara ikinci el 11 Pro Max mi alsam dedim sonra güvenemedim.

Telefon fiyatları aşırı artmışken o kadar yükseğe çıkmayın derim. O fiyattaki Iphone modelleri fiyat olarak çok mantıksız. Android tarafında da S22 var 13.500 TL civarı o da batarya olarak kötü. Şahşi görüşüm S20 FE sana yeteceği kanaatinde.
Güncelleme senin için ne kadar önemli onu da öğrenebilir miyim?

Hocam aynen S22 bataryası rezalet demiştiniz onu eledim S21 veya S20 FE'de kalacağım. Sadece aradaki farkı verip 2400 TL'ye S21 daha Premium ve dolu gibi gözüktü ondan bir sorayım dedim.
İş yapar.
Bunu hayatta almam hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı