10000 TL'ye sistem toplama

Hocam doğru diyorsunuzda bütcemi aşırı zorluyor o zaman birde sadece windowsu ssdye kuracam oyun vs diğer programları hddye kuracam güncellemesi vs. işlemler için 500 gb seçtim
O zaman SSD'yi 250 GB seçip M.2'ye çevirmenizde fayda var. Sadece windows kuracaksanız 250 GB fazlasıyla yeterli olur.

Hocam peki gümrük kdv vs ekstra ücret oluyor mu amazon.com da
Ayrıca kaç güne gelir amazon.com da
Gümrük kdv falan oluyor evet. 15 20 gün içinde geliyor.
Sadece Windows kurmak için M2 SSD şart değil. Sata SSD kullanıyorum ben. Gayet hızlı. Bilgisayarın açılış süresi 6 saniye. 2 saniyede mi açılacak bundan sonrası nedir yani? M2 SSD yerine Sata SSD + HDD alınabiliyor. Gerek yok. Bütçe o kadar da yüksek değil. Doların artık 4 TL olmadığını hatırlatayım. 3 4 ay önce çok iyi bir bütçeydi 10000 TL. Artık değil.

Gümrük kdv falan oluyor evet. 15 20 gün içinde geliyor.
Sadece Windows kurmak için M2 SSD şart değil. Sata SSD kullanıyorum ben. Gayet hızlı. Bilgisayarın açılış süresi 6 saniye. 2 saniyede mi açılacak bundan sonrası nedir yani? M2 SSD yerine Sata SSD + HDD alınabiliyor. Gerek yok. Bütçe o kadar da yüksek değil. Doların artık 4 TL olmadığını hatırlatayım. 3 4 ay önce çok iyi bir bütçeydi 10000 TL. Artık değil.

Peki bu gümrük ödemesini kargom kapıma gelince mi ödüyorum? Yoksa amazondan siparişi geçince oradaki tutarın içinde gümrükte var mı?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı