100000 TL ile madencilik yapılır mı?

Ekran kartı fiyatları düşerse bil ki coinler de düşmüş demektir. O zaman ekran kartı alırsın kazarsın coinini, coin yükselince de satarsın.
 
Ortada bir para yok bağlı olan ve şansa bağlı olarak olmayan bir şeyden bir para var ediyorsunuz istiyorsanız araştırabilirsiniz.

Ne şansı hocam? Neden bahsediyorsunuz? Bu dünyada sözü geçen bir alışveriş methodu.

Bitcoin hakkında bir bilginiz yok diye mantığını sizinle paylaşıyorum.

1 Bitcoin dediğimiz şey şu andaki bilgisayarların yapabildiği en en en karmaşık matematik hesaplamasına denk gelmektedir ve bu şifreler cihazların şu anki gelişmişlik düzeyi ile sınırlı.
Siz bu şifrenin oluşumu için aldığınız ekran kartlarına çok kompleks matematik hesaplamaları yaptırıyorsunuz ve sonuncunda Bitcoin denilen şey ortaya çıkıyor. 1 Bitcoin ortalama 450 bin TL'den hesaplarsak aslında o şifrenin değeridir. Piyasa o şifrenin değerini şu anlık 450 bin TL olarak belirliyor. İleride bu değer düşedebilir artadabilir. Bitcoin denilen şey caiz değilse lütfen petrol ürünleri de kullanmayın çünkü o da arz talep ve üretime göre dalgalanan bir fiyata bağlı. O da caiz değil.
 
Herkes istediğine inansın, bir şey demiyorum. Sizin kararınız. Hayat bu, seçersin ve yaşarsın. Gayet basit. Herkes istediğine inanmayı seçsin.
 
Güzel para, iyi bir sistem kurulur ama eskiden 4 ayda amorti edeceğin parayı şimdi 10 ayda ancak amorti edebilirsin. 3K olan kartlar olmuş 7-8K. Bırak 10 ayı 3 ay sonra Eth ne olacak tam net belli değil. Ayrıca şu an 18.000 TL civarı olan Eth bu seviyede kalır veya daha da artarsa getiri şu an iyi. Ama olurda 10.000 veya altına düşerse o zaman gelirde azalır vs. vs. Bu riskler ortada, kararı kendin vermelisin.
 

Geri
Yukarı