Hâlihazırda bir dizüstü bilgisayarım var, oraya buraya giderken kullanacağım. Ayrıca evden Freelance olarak da çalışacağım için benim isteğim üzerinde saatlerce vakit geçirebileceğim bir sistem toplamak.Bilgisayar mühendisliği düşünüyorsanız dizüstü öneririm.
UltraWide mi yoksa çift ekran mı diye epeyce düşündüm ama çift ekranı daha ergonomik ve verimli buldum. Ayrıca daha fazla satır kod görüldüğü için ekranlardan birini pivot şekilde kullanmayı düşünüyorum.Sistem özelliklerine karışmıyorum, bütçen epey geniş. Premium bileşenler hakkında bilgiye sahip değilim. Ama monitör konusunda epeycene geniş bir curved almanı tavsiye ederim. Çok rahat oluyor.
Ben seni mimarlık zannettim. Yukarıda ilk paragrafta 3d çizim falan görünceUltraWide mi yoksa çift ekran mı diye epeyce düşündüm ama çift ekranı daha ergonomik ve verimli buldum. Ayrıca daha fazla satır kod görüldüğü için ekranlardan birini pivot şekilde kullanmayı düşünüyorum.
Şu anki durum Hacettepe bilgisayarı gösteriyor ama hayırlısıBen seni mimarlık zannettim. Yukarıda ilk paragrafta 3d çizim falan görünce. kod yazma ve chatting gibi text tabanlı işler için pivot ekran doğru tercih . Okul nereyi düşünüyorsun peki?
HP 27X 27" 144Hz (DP+HDMI) FreeSync Full HD Curved Oyuncu Monitör 7MW42AA | Trendyol BOUTIQUEID=497748&MERCHANTID=105369&GADS=TRUE&POPUP_ID=2044348680&GCLID=CJWKCAJW8PH3BRAXEIWA1PVMSXWK8AOMP3SAPUBKQ_FDLBFOZEYFXQM8D-NSZ1MW-A4NCA2IUEZ5PHOC_W8QAVD_BWE (x2)
.Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11
Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
.Sandisk Plus 2.5" Sata 3.0 Ssd Disk 480 GB Sdssda-480G-G26 | Trendyol
Trendyol.com sayesinde Sandisk ürününe çok özel indirimlerle sahip olabilecek ve alışveriş alışkanlıklarınızı değiştireceksiniz.www.trendyol.com
.Cooler Master MWE 650W 80+ 2xEPS Aktif PFC 120mm Fanlı Power Supply | Trendyol
Trendyol.com sayesinde Cooler Master ürününe çok özel indirimlerle sahip olabilecek ve alışveriş alışkanlıklarınızı değiştireceksiniz.www.trendyol.com
.Rampage Falcon-X Siyah USB3.0 4xRGB Fan Temperli Cam Oyuncu Fiyatı
Rampage Falcon-X Siyah USB3.0 4xRGB Fan Temperli Cam Oyuncu en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
.Amd Ryzen 5 3600X 3.8GHz AM4 Soket 35MB Önbellek 95W 7nm İşlemci 100-100000022BOX | Trendyol
Trendyol.com sayesinde Amd ürününe çok özel indirimlerle sahip olabilecek ve alışveriş alışkanlıklarınızı değiştireceksiniz.www.trendyol.com
.Adata XPG Gammix D30 16GB (8x2GB) 3000MHz DDR4 Ram Fiyatı
Adata XPG Gammix D30 16GB (8x2GB) 3000MHz DDR4 Ram en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
.Gigabyte B450M H DDR4 3600MHz OC AM4 Anakart - Tüm Ryzen Işlemcileri Destekler | Trendyol
Trendyol.com sayesinde Gigabyte ürününe çok özel indirimlerle sahip olabilecek ve alışveriş alışkanlıklarınızı değiştireceksiniz.www.trendyol.com
Bütçeyi sadece 28TL aşıyor.