10000TL yazılım ve oyun için bilgisayar toplama

Bütçe
10.000 TL
Ayrıca 27" için 4K biraz fazla olur sanıyorum, fazladan çözünürlük yazılım açısından oldukça iyi olabilir ama hem bütçeyi şişirir hem de 2K yeterli gibi duruyor. En azından araştırmalarım öyle diyor.

Evet, fazla olur ama çok güzel duracağına eminim. Ayrıca monitör seçerken gözü yorup yormadığından emin olun.
 
600 TL bütçenizi arttırabiliyorsanız hem attığım monitörlerleri hemde sistemi 5700xt yaparak alın bence.
daha geçen 5700 tl idi. 6000 tl olmuş sistem :D
Sistem stokta yok zaten farklı şekilde toplamam lazım.
Bahsettiğiniz samsung monitör ilgimi gerçekten çekti ama 144Hz olup görsel kaliteden ödün verebilir diye düşünüyordum. Sonuçta bir IPS panel değil. Ama gerek renk sayısı gerek 2K çözünürlüğü tüm ihtiyaçlarımı karşılayacak gibi duruyor. İyice düşüneceğim :D
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı