1000MBPS internet ile Steam'de düşük indirme hızı alınıyor

emran61

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba.
TurkNet 1000MBPS internet kullanıyorum ve hızı da alıyorum. Ancak Steam de bir oyun indireceğim zaman hızım 40 Mbps'yi gecmiyor. Steam'den sunucu değiştirdim, Ethernet kablosunu değiştirdim, modemi sıfırladım, PC'ye bile format attım. Ama yok düzelmiyor 40'ı falan görüyor tekrar 18'e düşüyor. Problem nedir tam olarak yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba.
TurkNet 1000MBPS internet kullanıyorum ve hızı da alıyorum. Ancak Steam de bir oyun indireceğim zaman hızım 40 Mbps'yi gecmiyor. Steam'den sunucu değiştirdim, Ethernet kablosunu değiştirdim, modemi sıfırladım, PC'ye bile format attım. Ama yok düzelmiyor 40'ı falan görüyor tekrar 18'e düşüyor. Problem nedir tam olarak yardımcı olursanız sevinirim.

Oyunu HDD'ye mi SSD'ye mi kuruyorsunuz?

İşlemcin de biraz önemli, işlemcin nedir ?
Aynı ssd ile arkaşım 80'lerde takılı kalıyorken ben 120'lere çıkabiliyorum.

Merhaba.
Diskiniz nedir? Yazma hızından dolayı takılıyor olabilirsiniz. Ben 120leri görüyorum.

Merhaba.
Yavaş okuma/yazma oranı olan bir diske oyunu kuruyorsanız aldığınız değerler normal.

Oyunu HDD'ye mi SSD'ye mi kuruyorsunuz?
M2 Ssd var ona kuruyorum. İslemci veya anakarttan kaynakli bir problem olabilir mi?

İşlemcin de biraz önemli, işlemcin nedir ?
Aynı ssd ile arkaşım 80'lerde takılı kalıyorken ben 120'lere çıkabiliyorum.
M2 Ssd var 500gb ona kuruyorum. Artik bilgisayardan şüpheneliyorum.

M2 Ssd var ona kuruyorum. İslemci veya anakarttan kaynakli bir problem olabilir mi?

M2 Ssd var 500gb ona kuruyorum. Artik bilgisayardan şüpheneliyorum.
Modemde qos açıksa, bütün bandı almamanız için sınırlıyor olabilir.

qos nedir acaba? Denemedigim bi o kaldı herhalde. Yardimci olursan sevinirim
Modem arayüzünde bulabilirsin. Bandı cihazların önceliğine göre akıllı şekilde dağıtıyor.

Bilgisayarımı değiştim ve problemi artık yasamiyorum.Bu sinir bozucu problem, tahmin ediyorum ki anakartımdan dolayı yaşanan bir problemdi. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı