1000TL civarı mouse önerisi

Doom Slayer

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni bir mouse almak istiyorum. 1000TL civarı Bloody R80 mouseundan daha iyi olsun. Ağır olmasın yazılımı olsun orta tuşları olsun Bloody R80'deki gibi kaliteli bir mouse arıyorum. Önerileriniz var mıdır?

Lamzu'dan önce olması iyi bir ürün olduğunu mu gösteriyor? Gecikmesi fazla mcusu kötü.

1200e VGN vxe R1 SE 1300e M800 Pro almak varken Omron Switch'li model O'yu kim ne yapsın dostum.

Dostum amma caz yaptın 1000TL'ye mouse bakan bir adam ne kadar detaya takılabilir hepsi teknik açıdan yakın fareler farklar gözle görünmez sanki esporcu olacak adam.

Tamamdır sağol knk bi bakim onlara.

Dostum amma caz yaptın 1000TL'ye mouse bakan bir adam ne kadar detaya takılabilir hepsi teknik açıdan yakın fareler farklar gözle görünmez sanki esporcu olacak adam.
Almışken fiyatına göre en kusursuzunu alsın diye uğraşıyoruz hocam. Parasının karşılığını alsın kötü mala para vermesin. Model o 250 IPS R1 SE 450 IPS normal tryhard olmayan bir oyuncu için bile yüksek bir fark bu dolayısıyla dediklerin doğru değil.

Bu belirttiğim fareler ne ara kötü oldu benimmi haberim yok
+ Oynayan adam ofis fareyi ile bile oynar eleştirmek için eleştirme bu daha iyi de geç milyon dolarlık markayı kötülüyosan sen yapabilirsin bence daha kalitelisini.

Bu belirttiğim fareler ne ara kötü oldu benimmi haberim yok
Model o berbat bir fare mesela. Gerek malzeme kalitesi gerek sensör switch açısından. 800 TLye AJ099 varken Model o tercih etmek hiç mantıklı değil.

500 600 lira olsa tercih edilebilir belki ama o bütçede de Steelseries Prime var Prestige switch ve 450 IPS sensör ile.

1,5 sene kullandım. Tamam FPS için daha iyileri olabilir ama Minecraft Fortnite vb. için çoğu oyuncu model o tercih eder.
Hiçbir oyunda model o seçmek mantıklı değil hiçbir anlamda. Omron switchler hafif diye diyorsun sanırım ama omron 20m kronik sorunları olan kötü bir switch dolayısıyla tercih edilmemeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…