ceyhansuyu
Megapat
- Makaleler
- 1
Ekran kartı işlemcinin içinde kardeşim. 1000 tl için size apu sistem öneriyorum.APU Sistemde neden ekran kartı yok? anakartta mı?
Ekran kartı işlemcinin içinde kardeşim. 1000 tl için size apu sistem öneriyorum.APU Sistemde neden ekran kartı yok? anakartta mı?
Ben önermem, Intel sistemi almalısın ileride ekran kartını GTX 760 veya 770 yaparsın rahat edersin.Ekran kartı işlemcinin içinde kardeşim. 1000 tl için size apu sistem öneriyorum.
Tamam teşekkür ederim arkadaşlar ekran kartı değişir ilerde Physicist teşekkür ederim
Asus Gt630 Gddr3 2Gb 128Bit Nvidia Geforce Dx11.1 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
bu ekran kartı eklense sorun olur mu?
Olur.Tamam teşekkür ederim arkadaşlar ekran kartı değişir ilerde Physicist teşekkür ederim
Asus Gt630 Gddr3 2Gb 128Bit Nvidia Geforce Dx11.1 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
bu ekran kartı eklense sorun olur mu?
Sakin olun arkadaş yeni, üstüne gitmeyin.Anlamıyorum. Size bu ekran kartını almanız için mi öneriyorlar? Hangi internet sitesi bu ekran kartını önerebilir ki? Sizi bu sosyale sayıyla mı gönderdiler! Anlamış değilim!
Apu sisteme de ekran kartı takılabilirBen önermem, Intel sistemi almalısın ileride ekran kartını GTX 760 veya 770 yaparsın rahat edersin.
Biz takılamaz demedik, i3 'ün işlemci perf. 7850K 'dan iyi ileride başka bir ekran lartıyla CF ve SLI yapmadan daha iyi verim alabilir.Apu sisteme de ekran kartı takılabilir![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.