Bütçe
1000
Güzel , muhtemelen summoner alacağım , G513 güzel ama fiyatı çok uçuk ses tekerleği falan yok. Razer güzel ama bilek desteği sıkıntı. Summoner güzel ama inşallah ilerki zamanlarda çınlama yapmaz.
Cherry mx en kaliteli mekanik anahtar markasıdır başlarda belki yapar ama ilerde asla yapmaz için rahat olsun

Logitech G513 Blue Switch kullanıyorum almayın. Sesi kazık gibi ve 1 ay içinde W A S D tuşları silindi. G413 Carbon'da kullandım o da çöp 1 yıl içinde bozuldu.
Teşekkür ederim dürüst'çe söylediğiniz için , benim için iyi oldu. Summoner alıyorum ozaman en yakın zamanda :) Teşekkürler herkes için. Aldığımda bir inceleme mesajı yazarım herşeyle ilgili.

Arkadaşlar, şu anda kullanmış olduğum Apex 3 maalesef alt ve Z tuşu sürekli tutukluluk yapıyor. Bu yüzden yeni bir klavyeye geçme kararı aldım. Bütçem 1000TL, klavye iyi ise fiyatta artma olabilir.

Kesinlikle bilek desteği istiyorum ve ne kadar kaliteli olursa o kadar iyi olur. Özellikle şu Razer'in deri bilek desteği çok hoşuma gidiyor fakat maalesef Elite modeli artık satılmıyor.

İtopya'da XPG Summoner Blue Switch klavye 650TL bir o hoşuma gitti, bir de sahibindende 2. el satılan Black Widow Elite'ler.

Çabuk bozulacak bir klavye olmasını istemiyorum ve uzun ömürlü olmasını istiyorum. Marka önerirseniz daha iyi olur.

Teşekkürler şimdiden.
Kesinlikle en iyisi benim için şuan kullandığım klavyedir bu klavyeyi alırken en cezbedici şey benim için beyaz bir klavye olmasıdır herkes siyah renge kafayı takmış farlılık iyidir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı