- Makaleler
- 2
799'a da var farklı bir anahtar türü mi bilmiyorum. Aynı marka model.Burada daha da ucuzmus. Nasil görmedim, hayret.
799'a da var farklı bir anahtar türü mi bilmiyorum. Aynı marka model.Burada daha da ucuzmus. Nasil görmedim, hayret.
Forumlarda Corsair K70 MK.2 ve Cooler Master MasterKeys MK750 arasında kalmışlar sizce hangisi daha iyi?Ayni sanirim.
Bileğimi sarıyor ama bileğim kayıyor. Önceden G810 kullanırken klavyeyi sürekli hareket ettiriyordum öyle alışmışım, şimdi bilek desteğine alışmam zor oluyor.Bilek desteği bileğinizi sarmıyoru mu yoksa üstünde dumrasını mı sağlıyor ?
Benim elin terlediği için küçük fan kullanıyorum. Eli terliyenler için kötü olabilirBileğimi sarıyor ama bileğim kayıyor. Önceden G810 kullanırken klavyeyi sürekli hareket ettiriyordum öyle alışmışım, şimdi bilek desteğine alışmam zor oluyor.
Vatan bilgisayar'da teşhirde deneyebilirsiniz. Genelde çoğu mağazasında klavyeler teşhirde.Forumlarda Corsair K70 MK.2 ve Cooler Master MasterKeys MK750 arasında kalmışlar sizce hangisi daha iyi?
Ben silivride yaşıyorum bizim buradaki vatan da böyle klavyeler yok. Zaten olan çoğu pahalı modeller denenmiyor. En yüksek 150 tl lik modeller deneniyor.Vatan bilgisayar'da teşhirde deneyebilirsiniz. Genelde çoğu mağazasında klavyeler teşhirde.
Hiç sorun yaşadın mı? Kaç aydır kullanıyorsun? Kötü tarafları var mı?bende corsair k70 mk.2 var çok memnunum tavsiye ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.