1000TL Monitör tavsiyesi

Abdullah SERT

Megapat
Yer
Düzce
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 5600X + GTX 1660 Super + 16GB (2x8) 3200Mhz
Merhaba arkadaşlar.
Benim aklımda 4 tane monitör var hepsi birbirinden iyi. Ayrıca siz de monitör tavsiye ederseniz sevinirim. Benim tek sorunum hangisinde MHL desteği var. Daha bu televizyonların Türkçe incelemesi hatta yabancı incelemeleri bile bulunmuyor. O yüzden bulamadım ve herhangi bir bilgi edinemedim. Bu televizyonlardan birine sahip olan veya bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa yardım ederler ise çok sevinirim.
  1. Geniş Ekran:LG 29" 29UM57 Ultra Wide IPS Monitör
  2. Monitör-TV:LG 32LF580N 32"(82 CM) FHD SMART LED EKRAN
  3. Monitör-TV:LG 32MB25HM 32"(81 CM) FHD IPS LED EKRAN (ÜCRETSİZ KURULUM)
  4. Monitör-TV:SEG 42SD3100 42'' 106 CM FULL HD LED EKRAN , SİYAH
Birde bu monitörler hakkında tavsivelerinizi, fikirlerinizide duymak isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
MHL ile telefonumu, DisplayPort(DisplayPort yoksa HDMI) ile bilgisayarımı, HDMI ile Ps3 sistemimi bağlamayı düşünüyorum.

Birde TV gibi gözükenlerde tuner olmadığından televizyon özelliğini kullanamıyorum diye biliyorum yanlış mıyım? Tabiki farklı yöntemler kullanarak televizyon olarakta kullanılabilir.

Bunlardan kimisi monitör, kimisi TV. Ne amaçla kullanacaksınız ?
Birşey daha sormak istiyorum. 100Hz bir televizyon alsam bilgisayar için uygun olur mu? Yoksa 400Hz'lik modellere mi bakmam lazım?

Gerek kalmadı teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı