1000TL mouse önerisi

• Konuyu başlatan ExX
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 1.113
Darmoshark'a neden gerek yok onu anlamadım. 3395 Wireless bir model yerine 3370 kablolu modeli tercih etmek için XM1R'ın inanılmaz iyi bir yanı olması gerek. Darmoshark'ta malzeme kalitesi kötü diyebilirsiniz. Denildiği kadar da kötü değil.
Darmoshark alanların hepsi kırıyor neredeyse. Shape pek iyi değil zaten. XM1r Shape daha güzel Claw için en azından. Malzeme kalitesi daha iyi ve 3370 ile 3395'in arasındaki farkı anlamanız için robot olmanız gerektiğinden gerek yok. Kabloya bir şey diyemeyeceğim fakat XM1r kablosu Paracord gibi olduğundan iyi yine. XM2we kullanıyorum main olarak bu arada.

Darmoshark alanların hepsi kırıyor neredeyse. Shape pek iyi değil zaten. XM1r Shape daha güzel Claw için en azından. Malzeme kalitesi daha iyi ve 3370 ile 3395'in arasındaki farkı anlamanız için robot olmanız gerektiğinden gerek yok. Kabloya bir şey diyemeyeceğim fakat XM1r kablosu Paracord gibi olduğundan iyi yine. XM2we kullanıyorum main olarak bu arada.
Razer Deathadder V2 Pro hakkında ne düşünüyorsunuz?

Darmoshark alanların hepsi kırıyor neredeyse. Shape pek iyi değil zaten. XM1r Shape daha güzel Claw için en azından. Malzeme kalitesi daha iyi ve 3370 ile 3395'in arasındaki farkı anlamanız için robot olmanız gerektiğinden gerek yok. Kabloya bir şey diyemeyeceğim fakat XM1r kablosu Paracord olduğundan iyi yine. XM2we kullanıyorum main olarak bu arada.

Sağlıklı bir insanın kullanımı sırasında fare nasıl kırılsın? :) Konu sahibinin el boyutu ve tutuş şekli hakkında bilgiye sahip değiliz. Claw tutuşta, en az Endgame XM1r kadar N3'te de rahat edecektir. 2 modelin de sırt yüksekliği eşit seviyede.
3370 de, 3395 de kullandım. Evet, aradaki farkı kavramak zor.

En alttakinin Sensör'ü biraz düşük kalır.

Fakat siz 3360 ile 3370 arasındaki farkı hissedebildiniz sanırım robot olmadığınız hâlde.

19-20 cm altında bir ele sahipseniz ve claw tutuyorsanız N3 tercih edin. @ExX

Sağlıklı bir insanın kullanımı sırasında fare nasıl kırılsın? :) Konu sahibinin el boyutu ve tutuş şekli hakkında bilgiye sahip değiliz. Claw tutuşta, en az Endgame XM1r kadar N3'te de rahat edecektir. 2 modelin de sırt yüksekliği eşit seviyede.

Fakat siz 3360 ile 3370 arasındaki farkı hissedebildiniz sanırım robot olmadığınız hâlde.

18 cm altında bir ele sahipseniz ve claw tutuyorsanız N3 tercih edin. @ExX
IPS değeri daha düşük çünkü. 350 IPS sonrası boş biraz.

19-20 cm altında bir ele sahipseniz ve claw tutuyorsanız N3 tercih edin. @ExX
Benim elim orta boyda, 16-17cm civarı ve fingertip ile claw arasında tutuyorum. Baştan bilgilendirmediğim için kusura bakmayın benim için en uygunu sizce hangisi?

Kablosuz olarak Razer Orochi V2.
Değerlendireceğim, teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı