1000TL Ofis Sandalyesi Önerisi

Makaleler
2
Daha fazla  
Profil Kapağı
1522193036
Merhaba. Aşağı yukarı 4-5 yıldır Adore Max Office Racing kullanıyorum ve asla rahat bir koltuk olmadı bana göre. Ki ölüyor zaten mutluyum. Neyse konuya gelirsek belimde fıtık var ve bilgisayar başında gün içinde en az 5-6 saat vakit geçiriyorum. Bel desteği ve boyun desteği bulunan güzel bir sandalye arıyorum. Oyuncu koltuğu ile ilgili hiçbir şey istemiyorum, ergonomik olmalı. Denemem lazım biliyorum ama Konya'dayım ve deneyebileceğim çok mağaza yok. Boyum 183 ve boyun desteğinin saçma sapan bir yerde kalmaması lazım. Teşekkürler.

Hocam oyuncu koltuğu denilmesinin asıl nedeni saatlerce oturan insanların konforu için, Ofis koltukları hiç konforlu değil. Önerim oyuncu koltuğu almanız lakin, Sade tasarıma sahip olanlar.
Aerocool'un modelleriyle ilgili yorumları okudum ve pek de memmun değil insanlar. Calitte'nin Harley modelini deneme fırsatım oldu ve yine rahat değildi. E Max Office Racing de rahat değil. "Oyuncu koltuğu" ibaresinin tamamen pazarlama saçmalığı olduğunu düşünüyorum. Aklımda denemiş olduğum Ikea Markus var ama kararsızım bu konuda.

Aerocool'un modelleriyle ilgili yorumları okudum ve pek de memmun değil insanlar. Calitte'nin Harley modelini deneme fırsatım oldu ve yine rahat değildi. E Max Office Racing de rahat değil. "Oyuncu koltuğu" ibaresinin tamamen pazarlama saçmalığı olduğunu düşünüyorum. Aklımda denemiş olduğum Ikea Markus var ama kararsızım bu konuda.
Markus alınabilir, Ancak sırt bölgesi için yumuşak bir yastık almanızı öneririm.

Markus alınabilir, Ancak sırt bölgesi için yumuşak bir yastık almanızı öneririm.
Bel desteği aldım ama pek de işe yaradığı söylenemez açıkçası. Aşağı kayıp inanılmaz rahatsız ettiriyor veya ortada bir şekilde sabitleyince bağlayıp koltuktan düşecekmişim gibi ileri ittiriyor.

Neyden bahsettiğinizi tam bilmiyorum ama bel yastığından bahsediyorsanız çok rahatsız oluyorum ondan. Normal sıradan bir yastık koyabilirim belki.

Deneme fırsatım olduğunda inanılmaz rahat gelmişti Markus bana şuanki koltuğuma göre.
@BilgisayarKurdu Hocam sizin de görüşünüzü almak isterim bu konuda.
Bir süre araştırdım ve şunu uygun gördüm, boyun destekli ve kolları ayarlanabiliyor. Yorum yapanlar da beğenmiş gibi : Seduna Thunder Pro | Siyah | Yönetici Koltuğu | Ofis Çalışma Fiyatı
Size ne diyorsunuz buna ? @Motionless IN White

Son düzenleme:
Bel desteği aldım ama pek de işe yaradığı söylenemez açıkçası. Aşağı kayıp inanılmaz rahatsız ettiriyor veya ortada bir şekilde sabitleyince bağlayıp koltuktan düşecekmişim gibi ileri ittiriyor.

Neyden bahsettiğinizi tam bilmiyorum ama bel yastığından bahsediyorsanız çok rahatsız oluyorum ondan. Normal sıradan bir yastık koyabilirim belki.

Deneme fırsatım olduğunda inanılmaz rahat gelmişti Markus bana şuanki koltuğuma göre.
@BilgisayarKurdu Hocam sizin de görüşünüzü almak isterim bu konuda.
Bir süre araştırdım ve şunu uygun gördüm, boyun destekli ve kolları ayarlanabiliyor. Yorum yapanlar da beğenmiş gibi : Seduna Thunder Pro | Siyah | Yönetici Koltuğu | Ofis Çalışma Fiyatı
Size ne diyorsunuz buna ? @Motionless IN White
Hangi koltuğu aldınız ?

Hangi koltuğu aldınız ?
Çok para vermek istemediğimi düşündüm, şehrimdeki ofis mobilyası satanları gezdim. KLC Mobilya'dan bir ofis sandalyesi aldım:
Konforlu mu? Hayır. Dik durmamı sağlıyor mu? Evet. Uzun süre oturunca popom ağrıyor mu? Evet. Malzemesi iyi mi? Meh işte.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı