TeknoHe
Decipat
- Makaleler
- 1
Bu sistem 1000 oldu TL herhalde. İyi bir pazarlık yaparsan güzel bir fiyata toplarsın.
Bir tek HDD alman lazım. Satılmış olabilir. İlan biraz eski.Toplama Masaüstü Modeller Fiyatları İkinci El ve Sıfır Seçenekleriyle sahibinden.com'da
Toplama Masaüstü Modeller fiyatları ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
O halde arkadaş RTX 3080 alabilir.HDD yok. Çok eski ve kasanın çalışıp çalışmayacağını nereden biliyoruz? Core 2 Duo zaten eski olduğunu belirtiyor.
RTX 3080 fiyatları uçuk. Haberin yok mu?O halde arkadaş RTX 3080 alabilir.
Şöyle bir şey buldum. İşlemci 1.nesil ama bütçe çok kısıtlı. Hatam varsa affola.
Toplama Masaüstü Modeller Fiyatları İkinci El ve Sıfır Seçenekleriyle sahibinden.com'da
Toplama Masaüstü Modeller fiyatları ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Şöyle bir şey buldum. İşlemci 1.nesil ama bütçe çok kısıtlı. Hatam varsa affola.
Toplama Masaüstü Modeller Fiyatları İkinci El ve Sıfır Seçenekleriyle sahibinden.com'da
1.nesil i5 yerine kaliteli bir Xeon işlemci alınabilir. Yukarıda attığım sistem arkadaşın işini görür.
Tek tek toplanırsa daha ucuza gelir ama arkadaş sanırım hazır istiyor. Eğer tek tek toplayacaksa ona göre de önerebiliriz.
Haklısın ama bu bütçe için hazır sistemin çok da kaliteli olacağını düşünmüyorum. Biraz emek vermesi pazarlık yapması lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.