1000TL Stick/Box önerisi

Sunny alsın demiyorum, o da farksız. Harici seçenekler var:

Mi TV Box konusunda kesin yorum yapamayacağım, kullananlar bilir. Ama Mi TV Stick mi? Bir daha asla almam.
Hocam yine stick olduğu için ısınma problemi olabilir belki. Yine de kullananların yorumuna bakmak gerek.

Mi stick cidden kötü. Box ona göre daha iyi ama sorun yaşayan çok.

Mi box kullanıcısıyım. Güzel alet fakat internet problemi yaşanınca çözümü çok saçma. Her açtığınızda tarihi kendiniz ayarlıyorsunuz yoksa internete bağlanmıyor.
Cihaz bende de var böyle bir problem yok. Fakat şu Xiaomi kadar yazılımsal sorun çıkaran bir firma daha görmedim. Bir dönem Redmi Note 7 kullanmıştım, Android'den soğuttu beni.

Mi TV Box öneririm, kasma sorunu falan yok. Fakat cihaz kapanmıyor hep kaldığınız yerden başlıyor ayrıca cihazda herhangi bir görev yöneticisi tarzı bir şey olmadığı için bir süre sonra ister istemez kasıyor. Tamamen kapatmak için fişten çekmek gerekli. Ayrıca kapanmayan programlar arkaplanda ses yapmaya devam edebiliyor.

Cihaz bende de var böyle bir problem yok. Fakat şu Xiaomi kadar yazılımsal sorun çıkaran bir firma daha görmedim. Bir dönem Redmi Note 7 kullanmıştım, Android'den soğuttu beni.
Maalesef Xiaomi yazılım konusunda hep 0 alıyor. TV Stick'imin yazılımı kendi kendine çöktü, logoda takıldı kaldı. Redmi Note 8 Pro telefonum ara sıra elveda diyor kalp masajı (boot stuck'tan çıkarma) yapıp hayata geri döndürüyorum.

Xiaomi telefon kullanan 2 tip insan var. Telefondan soğuyanlar ve fanboylar. Ben Samsung fanboyluğu yapıp Android alacaksanız Samsung alın diyorum. En azından uzun süre dayanıyor cihazları.
Ben tamamen terk ettim bu ekosistemi, Apple'a geçtim kafam rahat artık.

Maalesef Xiaomi yazılım konusunda hep 0 alıyor. TV Stick'imin yazılımı kendi kendine çöktü, logoda takıldı kaldı. Redmi Note 8 Pro telefonum ara sıra elveda diyor kalp masajı (boot stuck'tan çıkarma) yapıp hayata geri döndürüyorum.
Bu da arkadaşımda var, proximity sensör problemi vardı, yakınlık sensörü yani. Telefonla konuşurken ekran açılıp kapanıyordu. Çok sinir bozucu bir durum.

Bu da arkadaşımda var, proximity sensör problemi vardı, yakınlık sensörü yani. Telefonla konuşurken ekran açılıp kapanıyordu. Çok sinir bozucu bir durum.
Telefonun ekranı patladı Genpa serviste orijinal değiştirdim dediğiniz sorun olmaya başladı. Telefonu alacağım güne lanet olsun dedirtti :)

Selamlar, Bende samsung'un ilk akıllı tv'lerinden var. Ancak netflix, blu tv vs çok yavaş ve insanı bıktırıyor bir yerden sonra. 1.500 liraya kadar kutu almak istiyorum tv'yi akıllandıracak. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
Kullanacağım programlar: Exxen, Netflix, Disney+, Blu TV, Bein Connect vb.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı